Pasar forex Table Jam

The FX jam pasar tabel nyaéta basajan, gampang pikeun nempo, peta volume panas, anu geuwat mintonkeun sapopoe dagang, nu pasar anu buka na nu ditutup.

Naha Jam Pasar alat penting?

  • Candak jelas tur visualy infos ngeunaan jam dagang pasar
  • Nangtukeun kali dagang optimum dina sapoe cocog kana rencana dagang Anjeun
  • Identipikasi perioda ku probability luhur volatility pasar
  • Ulah guncangan pasar nu mindeng bisa ngakibatkeun karugian perlu jeung teu kaduga

Aya henteu itungan leuwih pajeulit diperlukeun pikeun nangtukeun lamun London muka atawa New York nutup, a visual jelas nyadiakeun inpo. Padagang kiwari bisa nangtukeun kali dagang optimum dina dinten cocog pikeun rencana dagang maranéhanana, sugan perioda ku probability luhur volatility pasar. Padagang bisa nyingkahan guncangan pasar, sakumaha bukaan pasar téh mindeng rawan gerakan signifikan nu mindeng bisa ngakibatkeun karugian perlu jeung teu kaduga.

alat ieu bisa diasupan via Padagang Hub pikeun FXCC Panyekel akun urang.

Login ngakses kami parabot dagang FREE

Panawaran pikeun parabot bébas anjeun, saukur login ka Padagang Hub baca
Sarat & Kaayaan sarta nyieun pamundut anjeun.

Jam Pasar forex

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.