Dagang adi Metal

Meuli jeung ngajual teh logam mulia pang populerna (emas, pérak jeung Palladium)
Pangalusna-di-kelas palaksanaan na harga ultra-kalapa.

pakakas gambaran duit nu dipake di sahiji nagara nyebarkeun Ukuran kontrak margin Perséntase turun naek harga mnt Eureun / Taya Wates tingkat PT Hambalan dagang (Kavling) Dagang Sidang (waktos Server) Akun dirojong
XAGEUR Pérak Spot Euro eur floating 5000 1% 0.001 1 0.01 pisan Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Fri. 01: 05 -23: 45 Akun canggih Ngan
XAGUSD Dollar pérak Spot Amerika USD floating 5000 1% 0.001 1 0.01 pisan Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Fri. 01: 05 -23: 45 XL, Standar na Advanced
XAUEUR Emas Spot Euro eur floating 100 1% 0.01 1 0.01 pisan Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Fri. 01: 05 -23: 45 Akun canggih Ngan
XAUUSD Dollar emas Spot Amerika USD floating 100 1% 0.01 1 0.01 pisan Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Fri. 01: 05 -23: 45 XL, Standar na Advanced
XPDUSD Dollar Palladium Spot Amerika USD floating 1 5% 0.01 1 1 pisan Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Fri. 01: 05 -23: 45 Akun canggih Ngan
XPTUSD Dollar platinum Spot Amerika USD floating 1 5% 0.01 1 1 pisan Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Fri. 01: 05 -23: 45 Akun canggih Ngan

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.