MetaTrader 4 mangrupakeun salah sahiji platform dagang forex pang populerna di dunya kiwari. Sagala parabot dagang perlu jeung sumber anu aya dina leungeun pikeun ngidinan padagang keur ngalaksanakeun panalungtikan jeung analisis, asupkeun na trades kaluar na malah make pihak-katilu otomatis software dagang (Ahli Advisors atanapi EA urang). Teu senang jeung aya komersil EA urang? MetaTrader migunakeun basa programming sorangan MQL4, nu ngidinan Anjeun pikeun program sorangan robot dagang otomatis Anjeun.

software MetaTrader 4 calo nawarkeun hiji Asép Sunandar Sunarya impressive tina parabot analitik. Salapan timeframes nu sadia pikeun tiap instrumen finansial. Ieu nyadiakeun analisis nu detil dinamika cutatan. A diwangun-di perpustakaan langkung ti 50 indikator sarta parabot streamline prosés analisis, anu ngamungkinkeun para padagang pikeun ngaidentipikasi tren, nangtukeun rupa wangun pasar, nangtukeun Éntri tur kaluar titik, grafik print tina sagala instrumen sarta ngalaksanakeun sorangan "dina kertas" analisis.

MetaTrader 4 ngawengku sakabéh fungsi dagang modern pangabutuh padagang forex. pemesanan pasar, pending jeung ngeureunkeun pesenan, labuh titik - kabeh nu katuhu aya di fingertips anjeun kalawan MT4.

platform nu ngamungkinkeun pesenan bisa ditempatkeun dina rupa-rupa cara, kaasup dagang langsung ti grafik. Study grafik keletik téh hiji cara pisan mangpaat pikeun nangtukeun akurat Éntri tur kaluar titik.

MetaTrader 4 ngawengku ngabejaan dagang, alat gunana pikeun mantuan Anjeun lagu lingkungan dagang na pasar kaayaanana paling nguntungkeun. Jeung dagang arsenal FXCC MT4 di pembuangan anjeun, kabeh tanaga anjeun bisa channeled kana ngalaksanakeun strategi dagang anjeun, aman dina pangaweruh yén suite tina parabot di MT4 aya deui nu nepi.

Salaku kalayan sagala transaksi finansial, kaamanan tina informasi keur dikirimkeun téh tina pentingna fundamental. Sofwer FXCC MetaTrader 4 calo transmits informasi ka na ti pasar on 128-bit sambungan énkripsi. Ieu aya pikeun mastikeun nu kaamanan sadaya trades Anjeun. Salian ieu, FXCC ogé nawarkeun kamungkinan ngagunakeun algoritma kaamanan nambahan Public Key kriptografi. Émbaran diamankeun di fashion ieu ampir teu mungkin keur hack di mana wae jumlah pondok waktu.

MetaTrader 4 ngawengku sacara gembleng lingkup gampang-to-ngarti fungsi, sahingga ukur nyokot sababaraha menit meunang teu nyaman jeung sagala pilihan nu béda sadia ka anjeun sakumaha padagang a. platform ngabogaan diwangun-di "Pitulung" fungsi jadi anjeun bisa meunang jawaban kana patarosan paling umum langsung ti dina software sorangan, sangkan anjeun bisa konsentrasi kana barang penting - dagang.

Dina acara naon, upami ka MT4 pitulung fungsi teu bisa ngajawab patarosan anjeun, nu operator rojongan FXCC tiasa.

MetaQuotes Language4 (MQL4)

platform dagang MetaTrader 4 hadir kalawan diwangun-dina basa sorangan keur strategi dagang programming. MQL4 ngidinan Anjeun pikeun nyieun anjeun EA sorangan (Ahli panaséhat) jeung ngajadikeun otomatis dagang Anjeun dumasar kana strategi diprogram anjeun sorangan. Ngagunakeun MQL4 anjeun tiasa ngawangun-up perpustakaan sorangan tina indikator custom, Aksara jeung database fungsi. Dibikeun popularitas platform Forex MetaTrader 4 calo, jumlah considerable tina panglawungan jeung komunitas online geus sprung up, dimana pamaké tiasa berinteraksi jeung tips bursa jeung strategi for geus meunang nu leuwih seueur tina bahasa programming MQL4 na MetaTrader 4 sacara umum.

  • panaséhat ahli mangrupa sistem perdagangan mékanis (MTs) ditumbukeun nepi ka plot tangtu. The Advisors teu ukur bisa nginpokeun ka Anjeun tentang hiji kamungkinan keur asupkeun trades, tapi ogé nyieun poéna dina akun dagang otomatis tur langsung aranjeunna katuhu ka server dagang. Kawas kalolobaan sistem perdagangan, terminal MetaTrader 4 Trading ngarojong strategi nguji kana data sajarah kalayan mintonkeun grafis tina Éntri perdagangan sarta titik kaluar.

  • Indikator custom anu MetaTrader 4 nyandak kana indikator teknis. Custom Indikator ngawenangkeun kreasi indikator salian jalma geus terpadu kana terminal MetaTrader 4. Kawas nu diwangun-di indikator yén datangna tos dieusian on MT4, indikator custom anu aimed dina analisis téhnis sarta teu bisa muka atawa trades nutup otomatis.

  • Aksara mangrupakeun program Linggarjati pikeun palaksanaan tunggal sababaraha lampah. Teu kawas Ahli Advisors, Aksara teu ngajalankeun keletik saarah sarta boga aksés ka fungsi indikator.

  • perpustakaan mangrupakeun basis data fungsi pamaké mana blok remen dipake kode MQL4 disimpen. Nalika program strategi tinangtu atawa EA di MQL4, pamaké tiasa narik ti perpustakaan kode maranéhanana sarta nambahkeun fungsi ieu disimpen kana robot dagang anyar maranéhanana.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.