Platform dagang MT4 Mobile mangrupakeun gapura anjeun ka pasar finansial, sanajan anjeun dina lebet nu, maturan anjeun tinjauan sadaya fitur dagang anjeun mikaresep ngagunakeun dina-unggul pangajén MetaTrader 4 platform desktop.

A Asép Sunandar Sunarya-rupa parabot charting kiwari di leungeun kana ngarojong aktivitas dagang Anjeun - 30 sahiji indikator teknis favorit, sagala pigura waktos anjeun sarta harga pasar real-time diropéa. Kiwari éta nu gampang pikeun kakuatan dina rencana dagang Anjeun liwat anjeun iPhone / iPad / iPod Toél atanapi Android.

Mangtaun aksés ka akun dagang FXCC anjeun dina 3 léngkah basajan - download, install sarta login ka platform dagang mobile maké Kapercayaan akun FXCC Anjeun.

Dina mobile MT4 Anjeun tiasa:

  • Nyambung ka akun dagang Anjeun ti mana;
  • Ngatur pasar Anjeun Éntri tur kaluar titik ku cara nempatkeun, modifying atawa nutup trades;
  • Larapkeun indikator teknis 30;
  • Investasi maké kaayaan-of-nu-seni platform.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.