The MetaTrader 4 Multi Terminal mangrupa bagian integral tina pakét MT4 tur dijieun pikeun ngidinan manajer duit jeung padagang forex profésional pikeun ngatur sababaraha rekening dagang forex sakaligus.

Sagala padagang akrab jeung MT4 bakal geuwat jadi betah jeung panganteur pamaké dina Multi Terminal MT4 ogé. Ieu nuturkeun layouts ramah-pamaké sarua jeung incorporates fungsionalitas canggih sahingga pikeun nanganan angka salah sahiji rekening, geus meunang tanda petik kanggo sagala pasangan mata uang, nempatkeun rupa-rupa jenis urutan ogé ngalaporkeun na sajarah dagang canggih fungsi.

MetaTrader 4 Multi Terminal kaistiméwaan:

  • Single-Klik, single-Platform, langkung ti Akun
  • Sakaligus dagangan jumlah ampir taya rekening
  • Ngatur rekening keur dagang forex sarta logam mulia
  • Ngatur aktivitas dagang sacara real-time
  • Teundeun Pasar jeung keur ditangguhkeun pesenan
  • Rojongan pikeun hedging, dagang warta na scalping


Syarat sistem:

MetaTrader 4 Multi Terminal merlukeun Windows XP, 2003, Vista, 2008 atanapi 7

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.