padagang profésional kalayan sababaraha rekening na manajer asset peryogi parabot nu make menata sababaraha rekening basajan tur aman.

Di dieu di FXCC kami bangga Sunan Gunung Djati dina ngarengsekeun masalah saméméh maranéhna malah timbul. Kusabab kitu urang nawiskeun sababaraha padagang akun tur manajer duit MetaFx MAM (Multi Akun Manager) software. MAM boga kaunggulan signifikan leuwih platform comparable séjén kawas MetaTrader Multi Terminal contona.

Aplikasi FXCC MAM ieu ideally cocog ka:

  • Padagang profésional atanapi Gerentes Duit anu kudu dagangan MT4 sababaraha rekening sakaligus
  • Padagang needing pikeun nempo status akun na sajarah pikeun sababaraha rekening
  • Padagang nyieun trades group atas nama sababaraha rekening

solusi Manajer Akun Multi urang ngarojong:

  • palaksanaan instan, calo kontrol & server basajan apdet liwat sisi server plugin
  • Ngamungkinkeun Ahli panaséhat (EA) dagang tina rekening junun tina samping klien
  • Klien Sisi Software Aplikasi pikeun pangaluyuan parameter dagang
  • rekening dagang Unlimited
  • STP on akun master pikeun palaksanaan urutan bulk, kalawan alokasi instan ka sub rekening
  • akun Standar na Mini Lot keur kaunggulan alokasi pangalusna - trades
  • "Grup Orde" palaksanaan tina layar kontrol Utama
  • panutupanana parsial pesenan ku Master palaksanaan akun
  • Pinuh SL, TP & nu keur ditangguhkeun fungsionalitas urutan
  • Unggal Sub Akun boga kaluaran kana laporan layar
  • Jandéla nonton pasar dina MAM
  • ngawaskeun manajemén urutan Live dina MAM kaasup P & L

MAM nawarkeun pilihan pisan fleksibel pikeun jatah dagang:

  • Pisan Alokasi: Volume anu ditugaskeun sacara manual pikeun unggal akun
  • Perséntase Alokasi: Perséntase volume jumlahna trades dina akun master ieu ditugaskeun sacara manual pikeun tiap sub Akun.
  • Sabanding ku Balance: Otomatis pitur nu otomatis Etang perséntase kasaimbangan on tiap sub akun kana akun master, sarta ku cara eta distributes volume dicokot dina akun master ka sadaya sub rekening nu aktif.
  • Sabanding ku Equity: Otomatis pitur nu otomatis Etang perséntase equity on tiap sub akun kana akun master, sarta ku cara eta distributes volume dicokot dina akun master ka sadaya sub rekening nu aktif.
  • Persen Alokasi: Dina fitur ieu, Akun Manajer hususna dina% tina equity ka dipake per dagang, dimana X% tina equity nu dipaké pikeun unggal éntri.
Akun Manager Multi
ahli Advisors
Rekening Per Instalasi
Unlimited
Charting
Bedah pos Trade
Instan Akun Anyar


Salah sahiji fitur nu pang populerna di MT4 nyaéta kamampuhan pikeun dagangan langsung ti grafik. Yén mawa leuwih mun software MAM urang, sahingga kiwari anjeun tiasa dagangan sababaraha rekening jeung fungsionalitas dagang bagan gembleng.

The Manajer Multi Akun FXCC nyaeta di ujung motong téknologi pikeun nanganan sababaraha rekening. Daptar fitur anu impressive sarta eta bakal streamline ngokolakeun sababaraha rekening dagang forex.

Punten Catet: Sofwer MAM mangrupakeun aplikasi pihak-katilu. Naon isu teknis atanapi rojongan kudu diarahkeun ka MetaFX.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.