Modél Bisnis kami

Salaku hiji FXCC ECN forex calo boga Taya kaayaan meja. Modél bisnis urang dumasar kana lempeng Ngaliwatan Processing (STP) dina jaringan ngonpigurasi éléktronik, urang tingal ieu salaku model dagang FX ECN / STP urang. Hiji model dagang ECN / STP mangrupa lingkungan dimana pesenan sadayana klien kami 'dikirim ka sagala rupa lembaga keuangan kalapa sarta mumpuni, guna jadi loyog. kolam renang Ieu konstituén institusi dimangfaatkeun nyiptakeun kolam renang urang tina propaider liquidity. Ieu lugas, lempeng ngaliwatan processing, eliminates potensi naon harga atawa sumebar Manipulasi, whilst mastikeun aya pernah wae konflik of interest antara FXCC salaku calo na klien urang.

FXCC percaya yén ngabogaan sababaraha panyadia liquidity mangrupakeun salah sahiji layanan paling fundaméntal bisa nawiskeun klien kami di pasar forex tumuwuh. Salaku konsekuensi a kami geus diwangun hubungan solid jeung loba nu paling: kabuktian, dimangfaatkeun sarta ngadegkeun lembaga keuangan global, guna mastikeun yén sakabéh klien kami kauntungan ti nu nyebar forex kalapa sadia 24-5, sanajan salila kaayaan pasar volatile na nalika data na Kaluaran warta kritis nu diterbitkeun.

The FXCC Harga agrégator terus tur otomatis nyeken sadaya nawar / Tanya (meuli jeung ngajual) harga ngasupkeun kami sistim ECN sarta terus mintonkeun kombinasi hargana pangalusna dina tawaran ti panyadia liquidity urang. Ieu ensures klien kami kauntungan tina cocok best of nawar / Tanya harga sadia on kami Sistim dagang forex. mékanisme bedah ieu nyiptakeun lingkungan profésional pikeun padagang naon tingkat maranéhanana pangalaman sarta nawarkeun nepi lingkup leuwih keur dagang nguntungkeun.

Kasimpulan model dagang FXCC.

  • FXCC nyadiakeun klien na kalawan aksés langsung ka forex modél ECN cair, nu sadayana klien laun aksés sarua, mun pasar cairanana sarua, dimana trades nu dieksekusi instantaneously, tanpa wae reureuh, atawa ulang tanda petik.
  • Teu kawas kaayaan calo meja, FXCC teu nyandak sisi séjén trades klien. Urang ulah dagangan ngalawan klien: tarekat, eureun atawa wates jeung sakabeh trades klien nu dieksekusi patukang tonggong langsung kalayan counter-pihak di kolam renang urang tina propaider liquidity.
  • Trades ngaliwatan modél / STP ECN kami tetep anonim, panyadia liquidity urang ngan ningali pesenan datang ti jeroeun sistem FXCC.
  • Kasempetan keur moro eureun leungitna, atanapi sumebar widening geus ngaleungitkeun.
  • Salaku Non-kaayaan meja forex calo, aya pernah konflik of interest kalayan klien urang. Aya sarat pikeun urang pager hirup, jadi aya pernah anu dedi keur urang dagangan ngalawan klien urang.
  • bedah transparan sarta nyebar forex kalapa.
  • Nyadiakeun paling up-to-date platform dagang.
  • Di dieu di FXCC kami yakin klien kami kudu boga sagala parabot dagang forex padagang suksés peryogi di pembuangan maranéhanana. Contona, urang nyadiakeun klien forex kami kalawan aksés ka software forex MetaTrader 4.
  • proprietary sasak ECN kami ngamungkinkeun urang pikeun nawiskeun klien, anu wawuh jeung MetaTrader, pilihan neruskeun migunakeun pikaresep maranéhna platform dagang forex dina lingkungan ECN / STP.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.