Sarat jeung Kaayaan Pamakéan FXCC

Daptar eusi

1. BUBUKA

2. Apdet privasi POLISI

3. Kumpulan informasi pribadi

4. Migunakeun dijieunna tina inpo pribadi Anjeun

5. Panyingkepan inpo Anjeun

6. Idin pikeun ngolah data

7. Sabaraha lami tetep we data pribadi Anjeun

8. Hak Anjeun kakait inpo pribadi Anjeun

9. NO fee biasana diperlukeun

10. TIME wates responna

11. Kumaha urang ngajaga inpo Anjeun

12. POLISI cookie kami

1. BUBUKA

Sentral clearing Ltd (hereinafter nu "Company" atawa "urang" atawa "FXCC" atawa "urang"). Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu ngécéskeun cara FXCC ngumpulkeun jeun manages informasi pribadi tina klien aktif sarta klien poténsial. FXCC geus komitmen pikeun safeguarding privasi Anjeun. Ku muka rekening dagang kalayan FXCC klien méré idin ka kempelan misalna, pamrosésan, neundeun jeung pamakéan inpormasi pribadi ku FXCC sakumaha dipedar di handap.

Éta kawijakan Company urang hormat ka karusiahan inpormasi sarta privasi individu.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu boga tujuan pikeun mere Anjeun inpo tentang kumaha carana urang kumpulkeun jeung prosés data pribadi Anjeun, kaasup naon baé data anjeun bisa nyadiakeun ngaliwatan ramatloka kami mun anjeun asup nepi ka ramatloka urang.

Kadé nu maca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu babarengan jeung sagala bewara privasi séjén atawa bewara processing adil urang bisa nyadiakeun on kali husus nalika urang keur ngumpulkeun atawa ngolah data pribadi ngeunaan anjeun nu anjeun pinuh sadar kumaha jeung kunaon urang ngagunakeun data anjeun . Sarat jeung Kaayaan ieu suplemén nu kawijakan sejen tur teu dimaksudkeun pikeun override aranjeunna.

Di FXCC kami ngartos pentingna ngajaga karusiahan inpormasi pribadi klien kami sarta anu komitmen arah mastikeun kaamanan tina sagala informasi disadiakeun ku klien kami liwat ramatloka ieu.

2. Apdet privasi POLISI

FXCC urang Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Pernyataan bakal reviewed ti jaman ka jaman nyandak akun tina hukum anyar jeung téhnologi, parobahan operasi sarta lila-urang jeung keur mastikeun eta tetep luyu jeung ngarobah lingkunganana. Sagala informasi urang tahan bakal diatur ku Pernyataan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan paling ayeuna. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nu dirévisi bakal diunggah dina ramatloka FXCC. Dina hormat ieu, nu klien hereby satuju nampi posting ngeunaan hiji Sarat jeung Kaayaan Pamakéan dirévisi sacara éléktronik dina ramatloka salaku bewara sabenerna FXCC ka klien na. Lamun salah sahiji parobahan dijieun téh tina bahan pentingna lajeng urang ngabéjaan ku email atanapi ku cara maké hiji bewara dina kaca imah. Sagala sengketa leuwih FXCC Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nunut ka bewara ieu jeung pasatujuan klien. FXCC nyorong klien -na pikeun périodik marios Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu kitu anu sipatna salawasna sadar informasi naon ngumpulkeun FXCC, kumaha eta perkara migunakeun eta jeung ka saha eta bisa nyingkab deui, luyu jeung dibekelan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan ieu.

3. Kumpulan informasi pribadi

Dina raraga nyadiakeun produk jeung jasa finansial pikeun klien kami epektip tur akurat, nalika anjeun dilarapkeun ka ngadaptar ngagunakeun salah sahiji atawa leuwih tina jasa kami urang nanya keur informasi pribadi. FXCC nyepeng katuhu jeung tugas ku kahadéan tina aktivitas bisnis dipigawé, mariksa katepatan tina data dilaksanakeun dina basis data ku kalana nanyakeun nuhun data diropéa disadiakeun atawa pikeun konfirmasi tina akurasi disebut tadi.

Jinis inpo pribadi urang bisa ngumpulkeun bisa ngawengku (tapi henteu dugi ka):

  • Ngaran lengkep customer urang.
  • Tanggal lahir.
  • Tempat kalahiran.
  • Imah jeung karya alamat.
  • Imah na telepon karya angka.
  • Mobile / Jumlah Telephone.
  • Alamat email.
  • Jumlah paspor / atawa jumlah ID.
  • Pamaréntah dikaluarkeun ID poto kalawan signature.
  • Émbaran on status pagawean jeung panghasilan
  • Émbaran ngeunaan pangalaman dagang saméméhna tur kasabaran resiko.
  • Émbaran on atikan jeung profési
  • Domicile pajeg sarta ID Pajak Jumlah.
  • Data Financial ngawengku [akun bank tur rinci kartu pembayaran].
  • Data urus ngawengku [rinci ngeunaan bayaran ka na ti anjeun].
  • Data teknis ngawengku [protokol internét (IP) Alamat, data login anjeun, tipe browser na versi, waktos setting zone jeung lokasi, browser colokan-di jenis na versi, sistem operasi sarta platform na téhnologi sejenna dina alat Anjeun pake pikeun ngakses ramatloka ieu ].
  • Profil Data ngawengku [landihan anjeun sarta sandi, purchases atanapi pesenan dijieun ku anjeun, kapentingan anjeun, karesep, eupan balik sarta réspon survey].
  • Pamakéan Data ngawengku [informasi ngeunaan kumaha anjeun migunakeun ramatloka urang, produk jeung jasa].
  • Data Communications Marketing sarta ngawengku [preferensi anjeun dina narima pamasaran ti kami sarta pihak katilu urang jeung karesep komunikasi Anjeun].

Simkuring oge ngumpulkeun, make jeung babagi Aggregated Data kayaning data statistik atawa demografi keur kaperluan nanaon. Aggregated Data bisa jadi diturunkeun tina data pribadi Anjeun tapi teu dianggap data pribadi dina hukum salaku data ieu henteu langsung atanapi henteu langsung nembongkeun idéntitas anjeun. Contona, urang bisa agrégat Data Dianggo Anjeun keur ngitung persentase pamaké ngakses ciri ramatloka husus. Sanajan kitu, lamun urang ngagabungkeun atanapi sambungkeun Aggregated Data kalawan data pribadi Anjeun supados tiasa langsung atanapi henteu langsung ngaidentipikasi maneh, urang ngubaran data dikombinasikeun sakumaha data pribadi anu bakal dipaké saluyu jeung bewara privasi ieu.

Urang ulah ngumpulkeun sagala Categories Husus Data Pribadi ngeunaan anjeun (ieu ngawengku rinci ngeunaan lomba anjeun atanapi etnis, aqidah agama atawa filosofis, hirup kelamin, orientasi seksual, pamanggih pulitik, kaanggotaan rugbi dagang, informasi ngeunaan kaséhatan anjeun sarta data genetik na biometric) .

Urang ogé bisa ngumpulkeun informasi nu tangtu ngeunaan pamakéan Anjeun tina jasa urang. Ieu mungkin kaasup informasi ti nu jeung / atawa perusahaan bisa diidentifikasi sapertos kali anjeun log asup, volume anjeun tina pamakéan dina jasa, jenis data, sistem na laporan Anjeun ngakses, lokasi ti nu log asup, durasi sesi tur data sarupa lianna. Informasi dikumpulkeun bisa jadi ogé lawfully dicandak ti pihak katilu, kayaning otoritas publik, pausahaan anu diwanohkeun anjeun FXCC, pausahaan pangolahan kartu, kitu ogé sumber sadia masarakat awam anu urang lawfully diijinkeun pikeun ngolah.

komunikasi éléktronik jeung / atawa telepon Anjeun sareng urang geus dirékam sarta éta dampal suku milik FXCC na constitutes buktina komunikasi antara urang.

Anjeun gaduh pilihan pikeun nyadiakeun sagala atawa sakabéh informasi pribadi diperlukeun. Sanajan kitu, informasi leungit bisa ngahasilkeun urang keur teu bisa muka atawa mertahankeun akun anjeun sarta / atawa nyadiakeun Anjeun sareng jasa kami

4. Migunakeun dijieunna tina inpo pribadi Anjeun

Urang ngumpulkeun prosés jeung ngokolakeun inpormasi nu ngamungkinkeun urang pikeun nedunan kawajiban contractual kami sareng anjeun na janten patuh kalayan kawajiban légal urang.

Di handap ieu mangrupa tujuan pikeun nu informasi pribadi anjeun diolah:

1. Kinerja kontrak

Urang ngolah data anjeun ku kituna nyadiakeun anjeun kalayan layanan jeung produk urang, jeung ka bisa ngalengkepan prosedur ditampa kami guna asupkeun kana hubungan contractual kalayan klien urang. Dina raraga ngalengkepan klien kami dina kosan urang kudu pariksa idéntitas anjeun, ngalakukeun karajinan alatan customer sakumaha per kawajiban pangaturan, sarta kami kudu nganggo rinci kaala mun éféktif ngatur akun dagang anjeun kalawan FXCC.

2. Patuh sareng kawajiban légal

Sajumlah kawajiban légal nu ditumpukeun ku hukum relevan nu kami matuh, kitu ogé sarat statutory, misalna hukum laundering anti duit, hukum jasa finansial, hukum Corporation, hukum privasi sarta hukum pajeg. Sajaba ti éta, aya sababaraha otoritas Musyawarah anu undang jeung peraturan dilarapkeun ka urang, nu maksa kagiatan ngolah data diperlukeun pribadi pikeun cék kartu kiridit, pamrosésan pamayaran, verifikasi identitas na patuh pesenan pangadilan.

3. Keur kaperluan safeguarding kapentingan sah

FXCC prosés data pribadi kituna ka safeguard kapentingan sah neruskeun ku urang atanapi ku pihak katilu, dimana kapentingan sah nyaéta nalika urang boga alesan bisnis atawa komérsial ngagunakeun informasi Anjeun. Tapi, eta moal kudu balik unfairly ngalawan maneh na naon pangalusna keur anjeun. Conto kagiatan ngolah sapertos di antarana:

  • Initiating cara ngagawe pangadilan tur Nyiapkeun pertahanan urang di prosedur litigation;
  • hartosna jeung prosés kami migawe nyadiakeun keur IT Kompeni sarta kaamanan sistem, ngahulag poténsi kajahatan, kaamanan asset, kadali pangakuan sarta ukuran anti trespassing;
  • ukuran pikeun ngatur bisnis jeung satuluyna ngembang produk jeung jasa;
  • Manajemén risiko.

4. Keur kaperluan bisnis internal sarta catetan buruk

Ieu bisa jadi diperlukeun pikeun ngolah data pribadi Anjeun pikeun bisnis jeung catetan buruk tujuan internal, anu aya dina suku sah urang sorangan na anu diperlukeun dina urutan sasuai jeung kawajiban legal urang. Urang ogé bakal tetep rékaman dina urutan pikeun mastikeun nu sasuai jeung kawajiban contractual anjeun nurutkeun kana perjangjian jajahan hubungan urang sareng anjeun.

5. Pikeun beja légal

Aya kalana, hukum butuh urang keur mamatahan Anjeun parobahan tangtu produk jeung / atawa jasa atawa hukum. Urang bisa kudu nginpokeun ka Anjeun tina parobahan patali jeung produk jeung jasa urang, ku kituna urang bakal wajib ngolah informasi pribadi anjeun pikeun ngirim Anjeun bewara légal. Anjeun bakal neruskeun nampi informasi ieu malah lamun milih teu nampi informasi pamasaran langsung ti urang.

6. Pikeun Maksud Marketing

Urang bisa make data anjeun tujuan panalungtikan jeung analisis, sarta sajarah dagang anjeun dina urutan pikeun nganteurkeun wae analisis, laporan, kampanye anu bisa kapentingan anjeun alamat surélék nu kadaptar Anjeun. Perhatikeun yén anjeun salawasna boga hak ngarobah pilihan anjeun bisi nu teu hayang nampa komunikasi misalna wae panjang.

Mun anjeun teu hoyong kami nganggo inpo pribadi Anjeun ku cara ieu, mangga ngirim surelek ka support@fxcc.com nanyakeun teu dikontak kanggo sagala kaperluan marketing. Mun anjeun hiji palanggan dina garis, anjeun bisa login ka anjeun profil pamaké padagang Hub sarta ngajadikeun amandemen preferensi iber anjeun iraha wae.

7. Pikeun mantuan kami di ngaronjatkeun produk jeung jasa kami

Urang bisa make informasi pribadi nu disadiakeun ku anjeun pikeun mastikeun standar pangluhurna nalika nyadiakeun produk jeung jasa urang.

5. Panyingkepan inpo Anjeun

Tujuan utama ieu kami nganggo inpo pribadi Anjeun for mun geus ngaktipkeun kami ngarti tujuan finansial anjeun sarta mastikeun yén layanan relevan anu luyu jeung profil anjeun. Salajengna, informasi ieu ngabantuan FXCC nyadiakeun jasa kualitas. Bari urang bisa ngirim Anjeun pamasaran bahan (kaasup tapi henteu diwatesan ku SMS atanapi komunikasi email pikeun anjeun pikeun nempo, nelepon margin, atawa informasi séjénna) ti jaman ka jaman nu urang pikir bakal mangpaat ka anjeun, kami sadar tina kudu hormat privasi Anjeun. Iwal anjeun informed disebutkeun, inpo pribadi urang tahan dipaké pikeun ngadegkeun sarta menata akun anjeun, reviewing pangabutuh lumangsung anjeun, enhancing layanan palanggan jeung produk na mere Anjeun inpo atawa kasempetan anu kami yakin bisa jadi relevan ka anjeun lumangsung.

FXCC moal nyingkab informasi pribadi anjeun tanpa idin saméméh anjeun kumaha ogé, gumantung kana produk atawa jasa prihatin sarta palarangan hususna dina katerangan sénsitip, ieu ngandung harti yén informasi pribadi bisa jadi diungkabkeun ka:

  • propaider laden jeung advisers spesialis pikeun FXCC anu geus kaserang nyadiakeun kami kalawan administratif, finansial, asuransi, panalungtikan atawa jasa lianna.
  • Ngawanohkeun calo atanapi mitra kalayan saha kami boga hubungan silih (salah sahiji saha bisa jadi dina waktu atawa luar Area Ékonomi Éropa)
  • panyadia kiridit, pangadilan, tribunals sarta otoritas pangaturan sakumaha sapuk atanapi otorisasi ku hukum
  • ngalaporkeun kiridit atawa agénsi rujukan, panyadia ladenan auténtikasi katilu, pencegahan panipuan, tujuan laundering anti duit, idéntifikasi atawa karajinan alatan cék sahiji klien nu
  • Saha otorisasi ku hiji individu, salaku dieusian ku individu nu atanapi kontrak
  • Ka Affiliate tina Company atawa parusahaan lianna di group sarua tina Company.

Bisi panyingkepan sapertos anu diperlukeun dilakukeun ku hukum atawa otoritas pangaturan sagala, eta bakal dilakukeun dina urutan pikeun FXCC sasuai jeung sagala kawajiban légal, ngajaga diri tina poténsi panipuan, sarta ngajaga pasatujuan panyadia layanan. Bisi panyingkepan sapertos anu diperlukeun éta bakal dilakukeun dina dasar 'kedah-to-apal', iwal mun disebutkeun maréntahkeun ku otoritas pangaturan. Umumna, urang merlukeun yen organisasi teu sahandapeun FXCC anu nanganan atawa ménta inpo pribadi salaku panyadia ladenan pikeun FXCC ngaku ka karusiahan inpormasi ieu, migawe hormat katuhu wae individual pikeun privasi tur matuh jeung Prinsip Protection Data jeung kawijakan ieu.

Dina sababaraha kaayaan, urang bisa lulus dina inpormasi ka pihak katilu lamun urang keur jum'atan diperlukeun pikeun ngalakukeunana atawa lamun urang keur otorisasi handapeun kawajiban contractual na statutory kami atawa lamun urang geus disadiakeun idin Anjeun.

Urang ogé bisa nyingkab informasi pribadi anjeun ka pihak katilu lamun urang aya dina kaayaan tugas pikeun nyingkab atanapi babagi data pribadi Anjeun dina urutan sasuai jeung sagala kawajiban légal, atawa dina raraga ngalaksanakeun atawa nerapkeun Loka kami Sarat jeung Kaayaan.

6. Idin pikeun ngolah data

Ku ngirimkeun informasi, anjeun idin ka pamakéan ku FXCC inpormasi yen, sakumaha diatur kaluar dina kawijakan ieu. Ku ngakses jeung make ieu anjeun acknowledging nu geus maca, dipikaharti sarta satuju sareng kawijakan privasi ieu. Urang cagar hak ngarobah kawijakan privasi urang ti jaman ka jaman tur bakal ngamutahirkeun kaca ieu sasuai. Mangga marios kawijakan urang salaku mindeng sabisa - pamakéan terus anjeun Loka bakal signify nu satuju kana sagala parobahan misalna.

Loka The bisa, ti jaman ka jaman, ngandung tumbu ka na ti situs web jaringan pasangan urang jeung affiliates. Lamun nuturkeun tumbu ka salah sahiji situs web ieu, mangga dicatet yén situs web ieu bisa boga kawijakan privasi sorangan jeung nu urang teu nampa sagala tanggungjawab atawa liability pikeun kawijakan ieu. Mangga parios kawijakan ieu saencan Anjeun ngalebetkeun data pribadi wae ka situs web ieu.

Anjeun tiasa mundur idin Anjeun iraha wae, kumaha wae ngolah data pribadi saméméh resi panyabutan anjeun moal kapangaruhan.

7. Sabaraha lami tetep we data pribadi Anjeun

FXCC bakal tetep data pribadi anjeun salami urang boga hubungan bisnis sareng anjeun.

8. Hak Anjeun kakait inpo pribadi Anjeun

Ku panerapan kami diwajibkeun ngabales wae requests data pribadi dina 30 dinten, iwal tipe pamundut merlukeun leuwih waktos keur panalungtikan jeung assessment. Hak anu bisa jadi aya ka anjeun dina hubungan jeung informasi pribadi urang tahan ngeunaan anjeun outlined handap:

  • Nampi aksés ka data pribadi Anjeun. Ieu nyandak anjeun nampi salinan tina data pribadi urang tahan ngeunaan anjeun.
  • Pamundut rectification / koreksi ngeunaan data pribadi urang tahan ngeunaan anjeun. Ieu nyandak anjeun ngabenerkeun naon data lengkep atanapi taliti kami nyekel ngeunaan anjeun. Urang bisa menta informasi tambahan jeung dokuméntasi diperlukeun pikeun sangkan méré konfirmasi perlu pikeun robah dipénta data.
  • Pamundut erasure inpormasi pribadi Anjeun. Anjeun tiasa ménta kami mupus data pribadi Anjeun, exercising katuhu anjeun "bisa poho", mana taya alesan alus keur kami nuluykeun ngolah eta. pamundut ieu mupus data pribadi Anjeun bakal hasil dina panutupanana tina akun anjeun sarta terminasi tina hubungan klien.
  • Titip ka 'block' atawa ngurangan ngolah data pribadi Anjeun dina kaayaan nu tangtu, kayaning lamun kontes katepatan anu informasi pribadi atawa obyék pikeun urang ngolah eta. Eta moal ngeureunkeun kami ti nyimpen inpo pribadi Anjeun. Urang bakal nginpokeun ka Anjeun sateuacan urang mutuskeun teu satuju kalayan sagala pangwatesan dipénta. Lamun urang geus diungkabkeun informasi pribadi anjeun ka batur, urang bakal ngawartosan ngeunaan wangenan lamun mungkin. Lamun nanya ka urang, upami mungkin jeung halal pikeun ngalakukeunana, urang baris ogé ngabejaan Anjeun sareng saha kami geus dibagikeun informasi pribadi anjeun ku kituna anjeun bisa ngahubungan aranjeunna langsung.
  • Boga hak ka obyék pikeun data pribadi Anjeun keur diprosés keur kaperluan pamasaran langsung. Ieu ogé kaasup Profil di saloba éta patali jeung marketing langsung. Lamun nenda ka processing keur kaperluan pamasaran langsung, teras urang bakal ngeureunkeun ngolah data pribadi Anjeun keur kaperluan kitu.
  • Objék, iraha wae, jeung sagala kaputusan yen urang bisa nyandak nu murni dumasar kana ngolah otomatis (kaasup Profil). Profil ngalibatkeun téhnologi nu mantuan kami nyieun kaputusan sacara otomatis, dumasar data pribadi Anjeun nu urang kumpulkeun ti anjeun atawa ti pihak katilu.

9. NO fee biasana diperlukeun

Anjeun teu kudu mayar fee ngakses data pribadi Anjeun (atawa laksana salah sahiji lain hakna). Najan kitu, urang bisa ngeusi batre fee lumrah lamun pamundut anjeun geus jelas unfounded, repetitive atanapi kaleuleuwihan. Alternatipna, urang bisa nolak sasuai jeung pamundut anjeun dina kaayaan ieu.

10. TIME wates responna

Urang cobian kana ngabales sadaya requests sah dina sabulan. Aya kalana eta butuh urang leuwih panjang batan sabulan lamun pamundut anjeun sabagian kompléks atawa anjeun geus dijieun sababaraha requests. Dina hal ieu, urang bakal ngabéjaan sarta tetep anjeun diropéa.

11. Kumaha urang ngajaga inpo Anjeun

Urang bagean pikeun mastikeun panyalindungan tina informasi dikintunkeun ka kami, duanana mangsa transmisi na sakali urang nampi eta. Urang mulasara safeguards administratif, teknis na fisik luyu ngajaga Data Pribadi ngalawan karuksakan kahaja atanapi dibeunangkeun, leungitna teu kahaja, robahan diidinan, panyingkepan diidinan atawa aksés, nyalahgunakeun, sarta sagala formulir dibeunangkeun séjén pamrosésan tina Data Pribadi diilikan urang. Ieu ngawengku, contona, firewalls, panyalindungan sandi sarta aksés sejen tur auténtikasi kadali.

Sanajan kitu, henteu metoda transmisi ngaliwatan Internet, atawa metoda gudang éléktronik, nyaéta 100% aman. Urang teu bisa mastikeun atawa ngajamin kaamanan tina sagala informasi anjeun ngirimkeun ka kami jeung anjeun bet kitu di résiko anjeun sorangan. Simkuring oge teu bisa ngajamin yen informasi misalna bisa jadi teu diakses, diungkabkeun, dirobah, atawa ancur ku breach tina salah sahiji safeguards fisik, teknis, atawa managerial urang. Lamun yakin Data Pribadi Anjeun geus compromised, mangga ngahubungan kami.

FXCC bisa nyimpen informasi anjeun dina basis data na keur rujukan guna ngajawab queries atanapi ngabéréskeun masalah, nyadiakeun layanan ningkat jeung anyar jeung papanggih sagala sarat ingetan data légal. Hartina urang bisa ngaropéa informasi Anjeun saatos Anjeun ngeureunkeun ngagunakeun Loka atawa jasa kami atawa lamun heunteu interacting jeung kami.

12. POLISI cookie kami

Cookies nu buah leutik tina téks disimpen di komputer pikeun mantuan kami nangtukeun jenis browser sareng setelan Anjeun keur make, dimana anjeun geus dina website, nalika anjeun balik deui ka ramatloka, dimana anjeun sumping ti, sarta pikeun mastikeun informasi anjeun aman. Tujuan informasi ieu nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman langkung relevan jeung éféktif dina situs FXCC, kaasup presenting kaca web nurutkeun pangabutuh anjeun atanapi kahoyong.

FXCC ogé bisa migunakeun panyadia ladenan éksternal bebas lagu nu lalulintas sarta pamakéan dina website. Cookies nu remen dipake dina loba jaba di internet jeung anjeun bisa milih lamun na kumaha cookie a bakal ditarima ku ngarobah preferensi Anjeun tur pilihan dina browser anjeun. Anjeun bisa jadi teu bisa ngakses sababaraha bagéan www.fxcc.com lamun milih nganonaktipkeun ditampa cookie dina browser anjeun, utamana bagian aman tina website. kituna Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngaktipkeun ditampa cookie kauntungan ti sagala jasa dina website.

Anjeun boga hak pikeun mutuskeun pikeun nampa atawa nolak cookies ku netepkeun atanapi amending web panyungsi anjeun ngatur narima atanapi nampik cookies. Lamun milih nampik cookies, anjeun bisa kénéh ngagunakeun ramatloka urang sanajan aksés anjeun ka sababaraha pungsi jeung area ramatloka urang bisa jadi diwatesan. Salaku hartosna ku nu bisa nolak cookies ngaliwatan kadali browser web Anjeun rupa-rupa ti browser-to-panyungsi, anjeun kedah didatangan pitulung menu browser anjeun kanggo inpormasi lengkep.

Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie tina browser web Anjeun lajeng anjeun consenting kana kawijakan cookie kami

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan cookies na kumaha carana ngatur éta liwat panyungsi anjeun / alat mangga buka www.aboutcookies.org

INPORMASI KONTAK

Lamun hoyong ngahubungan kami kalayan sagala queries atanapi komentar ngeunaan kawijakan privasi urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami via e-mail, alamat pos, telepon tur fax atawa ngagunakeun fasilitas obrolan urang pikeun IM wakil layanan palanggan.

ADDRESS

FXCC

Sentral clearing Ltd.

House Hukum Mitra, Jalan Raya Kumul,

Port Vila, Vanuatu

Tel: + 44 203 150 0832

Fax: + 44 203 150 1475

Surélék: info@fxcc.net

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.