Nujul hiji Program babaturan

Wilujeng sumping di FXCC nunjuk hiji Program babaturan, dirancang pikeun mantuan klien kami meunang nilai leuwih kaluar tina dagang maranéhanana sarta earn ganjaran tambahan!
Mun anjeun wareg jeung pangalaman dagang FXCC, anjeun tiasa diondang babaturan anjeun pikeun gabung jeung babagi kasuksésan éta.
Nunjuk program babaturan urang dirancang pikeun ganjaran henteu ngan klien satia kami keur rujukan maranéhanana, tapi ogé para sahabat anu ngamimitian dagang jeung urang. Hayu aranjeunna ogé mikaresep kumawula sarta profesionalitas staf kami, kitu ogé kaayaan dagang kalapa.

Kumaha carana ilubiung dina nunjuk hiji Program babaturan?

1.

Sagala klien nu boga rekening dagang hirup kalawan FXCC téh ngabogaan hak pikeun kauntungan tina program rujukan ieu.

2.

Kantun login ka anjeun padagang Hub na eusian formulir nu diperlukeun ku rinci sobat anjeun. Hiji email bakal dikirim ka babaturan anjeun ngandung tumbu rujukan sangkan bisa otomatis atribut rujukan ka anjeun.

3.

Meunangkeun diganjar! Anjeun nampa ganjaran pikeun tiap sobat diwanohkeun kalayan euweuh watesan dina Jumlah babaturan nu bisa gabung.

Naon ngajadikeun urang nunjuk hiji béda Program babaturan?
Simkuring oge ganjaran Friends Anjeun.

Tempo dihandap skéma rewarding kami:

FTD Referrer
Balesan
Babaturan
Balesan
Jilid diperlukeun
(Dina Kavling)
$ 100- $ 1000 $40 $10 10
$ 1001- $ 2500 $75 $25 40
$ 2501- $ 5000 $150 $50 80
$ 5001- $ 10000 $175 $75 100
FTD Referrer
Balesan
Babaturan
Balesan
Jilid diperlukeun
(Dina Kavling)
$ 100- $ 500 $40 $10 5
$ 501- $ 2000 $75 $25 20
$ 2001- $ 5000 $150 $50 40
$ 5001 + $175 $75 50

Beuki jalma nu diondang kana FXCC, beuki ganjaran bisa earned.

klik di dieu maca Sarat & Kaayaan.

surup ngarujuk

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.