Kami komitmen nyadiakeun transparansi dina dagang jeung ngajaga dana anjeun aman

Kaamanan, privasi tur panangtayungan investasi klien kami 'mangrupakeun prioritas luhur kami sarta salaku calo diatur bisa nawiskeun anjeun karapihan pikiran lamun dagang jeung urang. Ku cara kieu, bisa méré perhatian pinuh anjeun pikeun dagang, bari urang ngurus kasalametan dana Anjeun.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka nawarkeun pangalusna pangalaman dagang mungkin. Urang geus di pasar saprak 2010 jeung ka tanggal, FXCC nyadiakeun grounds padet tur dipercanten pikeun klien urang.

FXCC Regulasi Lingkungan

Vanuatu

CENTRAL CLEARING Ltd nyaéta hiji perusahaan investasi anu kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng Nomer Pendaptaran 14576.

Siprus

FX sentral clearing Ltd ieu otorisasi tur diatur salaku Siprus Investment teguh (CIF) ku jaminan na Exchange Komisi Siprus kalawan Jumlah Blangkon 121 / 10.

Vanuatu

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) is an International Company registered in the Republic of Vanuatu with registration number 14576. With registered offices at Law Partners House, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu. Central Clearing Ltd does not provide services for United States and European residents and/or citizens.

Directives EU jeung Kaanggotaan

MiFID

FX sentral clearing Ltd manglaku ka Pasar di Instrumén Financial diréktif. MiFID nyadiakeun lingkungan pangaturan harmonized pikeun layanan investasi peuntas Area Ékonomi Éropa (EEA).

ACIIF

FX sentral clearing Ltd mangrupakeun anggota Asosiasi Siprus firms Investment Internasional, Awak wawakil Siprus firms Investment (CIF urang). Kabéh anggota ACIIF nu diatur ku CySEC.

registrations

Keur hiji teguh investasi otorisasi ku hiji regulator EU Anggota State, saluyu jeung diréktif MiFID, FX Tengah clearing Ltd geus didaptarkeun jeung sagala rupa awak pangaturan di nagara anggota EEA nu ngidinan penyediaan jasa kami di jurisdictions maranéhanana. Daptar lengkep bisa ditempo di handap ieu.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.