Umum Panyingkepan Risk

Klien kudu teu kalibet dina investasi wae langsung atanapi henteu langsung di Instrumén Financial iwal anjeunna weruh sarta understands resiko aub pikeun tiap salah sahiji Instrumén Financial. Ku kituna, saméméh ngalamar hiji akun klien nu kudu mertimbangkeun taliti naha investasi dina Tambo Minangkabau Financial husus nyaéta cocog pikeun anjeunna dina lampu tina kaayaan sarta daya finansial.

Klien kasebut warned tina resiko handap:

  • Company nu henteu teu bisa ngajamin modal awal tina portopolio nu klien urang atawa nilaina iraha wae atawa duit invested di mana pakakas finansial.
  • Klien kudu ngaku yen, paduli naon baé informasi nu bisa jadi ditawarkeun ku Company, nilai naon investasi di Instrumén Financial bisa turun naek ka handap atawa luhur sarta éta malah probable yen investasi di bisa jadi tina euweuh nilai.
  • Klien kudu ngaku yen manehna ngajalankeun resiko gede incurring karugian jeung Karuksakan salaku hasil tina beuli jeung / atawa dijual sagala Tambo Minangkabau Financial sarta narima yén manéhna téh daék migawe résiko ieu.
  • Émbaran ti pagelaran saméméhna of a Tambo Minangkabau Financial teu ngajamin kinerja ayeuna jeung / atawa kahareup na. Pamakéan data sajarah teu mangrupakeun hiji ramalan ngariung atawa aman sakumaha ka kinerja hareup pakait tina Instrumén Financial nu informasi ceuk nujul.
  • Klien kasebut hereby disarankan yén transaksi undertaken ngaliwatan jasa kaayaan tina Company bisa jadi sahiji sipat spekulatif. karugian badag bisa lumangsung dina jangka pondok waktu, equaling total dana disimpen ku Company.
  • Sababaraha Instrumén Financial bisa jadi teu jadi langsung cair salaku misalna hasil tina ngurangan paménta jeung klien nu bisa jadi di posisi ka ngajual aranjeunna atanapi gampil ménta informasi dina nilai Instrumén Financial ieu atawa extent tina resiko dimaksudkeun
  • Lamun Tambo Minangkabau Financial ieu traded dina mata uang lian ti mata uang nagara klien ngeunaan tinggal, sagala parobahan dina ongkos bursa bisa boga pangaruh négatip on nilaina, harga na kinerja.
  • A Tambo Minangkabau Financial on pasar asing bisa entail resiko béda kana resiko dawam sahiji pasar di nagara nu klien ngeunaan tinggal. Dina sababaraha kasus, resiko ieu bisa leuwih gede. Prospek untung atawa rugi tina transaksi dina pasar asing ogé kapangaruhan ku fluctuations Nilai tukeur.
  • A Tambo Minangkabau Financial turunan (ie pilihan, nu bakal datang, ka hareup, swap, cfd, NDF) bisa jadi titik urus non-pangiriman méré kasempetan sangkan kauntungan dina parobahan ongkos mata uang, komoditi, indéks pasar saham atawa harga dibagikeun disebut angklung kaayaan . Nilai tina Tambo Minangkabau Financial turunan bisa jadi langsung kapangaruhan ku harga sahiji kaamanan atawa instrumen kaayaan sejen nu objek akuisisi nu.
  • Turunan jaminan / pasar tiasa kacida volatile. Harga sahiji Instrumén turunan Financial, kaasup CFDs, sarta aset kaayaan jeung indéks mungkin turun naek pesat jeung leuwih Bulan lega jeung bisa ngagambarkeun acara unforeseeable atawa parobahan dina kondisi, taya nu bisa dikontrol ku klien atawa Company.
  • Harga sahiji CFDs bakal dipangaruhan ku, di antarana hal séjén, ngarobah asupan jeung paménta hubungan, wewenang, tatanén, program komérsial sarta perdagangan sarta kawijakan, acara pulitik jeung ékonomi nasional jeung internasional jeung ciri psikologi prevailing sahiji tempat pasar relevan.
  • Klien teu kedah mésér hiji Tambo Minangkabau Financial turunan iwal anjeunna daék migawe resiko kaleungitan sagemblengna sakabeh duit nu anjeunna geus invested salian komisi tambahan sarta expenses sejenna ditanggung.
  • Dina kaayaan pasar tangtu eta meureun hésé atawa teu mungkin sangkan ngaéksekusi hiji urutan
  • Nempatkeun gaul Loss pesenan fungsi pikeun ngawatesan karugian Anjeun. Sanajan kitu, dina kaayaan pasar tangtu nu dijalankeunnana a Loss Orde gaul bisa jadi leuwih goreng ti harga na diatur jeung karugian sadar tiasa leuwih badag batan harepan.
  • Kedah ibukota margin jadi cukup pikeun nahan posisi ayeuna kabuka, anjeun bisa disebut kana kana deposit dana tambahan dina bewara pondok atawa ngurangan paparan. Paranti bet kitu dina waktu diperlukeun bisa hasil dina liquidation tina posisi di rugi jeung anjeun bakal nanggungjawaban kana sadaya pikeun deficit wae hasilna.
  • A Bank atawa calo ngaliwatan saha Company nu ngurus bisa boga kapentingan sabalikna mun kapentingan anjeun.
  • The insolvency tina Company atawa tina hiji Bank atawa calo dipaké ku Company pikeun pangaruh transaksi na bisa ngakibatkeun posisi Anjeun keur ditutup kaluar ngalawan kahayang Anjeun.
  • perhatian klien urang geus dinyatakeun digambar keur currencies traded jadi irregularly atawa jarang nu eta moal bisa dipastikeun yén harga hiji bakal dicutat sepanjang waktos atanapi anu meureun nya hésé transaksi pangaruh kalawan harga nu bisa jadi dicutat owing ka henteuna counter a pihak.
  • Dagang dina garis, euweuh urusan kumaha merenah atanapi efisien, teu merta ngurangan resiko pakait sareng dagang mata uang
  • Aya résiko anu trades nu klien di Instrumén Financial bisa jadi atawa jadi poko keur pajeg sarta / atawa tugas sejen contona kusabab parobahan panerapan atawa kaayaan pribadi-Na. Company nu henteu ngajamin yén euweuh pajeg sarta / atawa tugas cap sejenna bakal payable. Klien kudu nanggungjawaban kanggo pajeg sarta / atawa tugas sejen nu bisa nambahan di hormat tina trades Na.
  • Sateuacan klien mimiti dagangan, manéhna kudu ménta rinci sadaya komisi jeung ongkos séjén pikeun nu klien nu bakal nanggungjawaban kana sadaya. Mun biaya sagala teu ditembongkeun dina watesan duit (tapi contona salaku sumebar kaayaan), klien kudu menta katerangan nu ditulis, kaasup conto luyu, pikeun ngadegkeun naon biaya misalna anu dipikaresep hartosna dina istilah uang husus
  • Company nu moal nyadiakeun klien kalayan nasihat investasi anu patali jeung Investasi atawa mungkin transaksi di Investasi atawa nyieun saran investasi nanaon nu
  • Kompeni bisa jadi diperlukeun pikeun nahan duit klien di hiji akun nu geus dipisahkeun ti klien sejenna tur duit Company urang luyu jeung aturan ayeuna, tapi ieu bisa jadi teu mampuh panyalindungan lengkep
  • Transaksi leuwih hiji Online Trading Platform mawa résiko
  • Mun klien nu undertakes transaksi dina hiji sistem éléktronik, anjeunna bakal kakeunaan resiko pakait jeung sistem kaasup kagagalan hadwér katut sofwérna (internét / server). Hasil tina sagala gagalna Sistim bisa jadi éta urutan na ieu boh henteu dibales nurutkeun parentah-Na atanapi eta teu dibales pisan. Company nu teu nampi sagala liability dina kasus gagalna saperti
  • paguneman telepon bisa jadi dirékam, sarta anjeun bakal nampa rekaman kayaning nu ngayakinkeun jeung bukti beungkeutan parentah

bewara ieu bisa jeung teu nyingkab atawa ngajelaskeun sadaya resiko jeung aspék signifikan lianna aub dina kaayaan di sakabéh Tambo Minangkabau Financial sarta jasa investasi

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.