Pamahaman Forex Rollover (Swaps)

A forex rollover / swap ieu pangalusna didadarkeun salaku kapentingan ditambahkeun atawa deducted for ayakeun sagala dagang mata uang posisi kabuka sapeuting. Kadé kituna, mertimbangkeun aspék handap tina biaya rollover / swap:

  • Rollover / swaps anu boga muatan dina akun forex anu klien urang ukur dina posisi diteundeun kabuka ka dinten dagang forex salajengna.
  • Prosés rollover dimimitian dina jam ahir poé, persis di 23: waktos server 59.
  • Aya kamungkinan yen sabagian pasang mata uang mungkin gaduh ongkos rollover / swap négatip dina dua sisi (Long / Short).
  • Nalika ongkos rollover / swap aya dina titik, anu platform dagang forex ngarobah aranjeunna otomatis kana mata uang dasarna akun urang.
  • The rollover / swaps diitung sarta dilarapkeun kana unggal dagang wengi. Rebo wengi rollover / swaps anu boga muatan dina laju tripel.
  • Ongkos rollover / swap anu ngarobih subyek. Keur paling ongkos rollover / swap up-to-date, mangga tingal panel Market Watch di urang MetaTrader 4 jeung ngan saukur lengkah outlined handap:
    • klik katuhu jero Pasar Watch
    • milih simbol
    • Milih nu dipikahoyong pasang tukeur dina jandéla pop-up
    • Klik pasipatan tombol di sisi katuhu
    • ongkos Rollover / swap pikeun pasangan tinangtu dipintonkeun (swap lila, swap pondok)

Keur paling up-to-date Rollover ongkos / swap

  • Katuhu klik di jero Pasar Watch tur pilih Simbol
  • Milih pasangan mata uang nu dipikahoyong dina jandela pop-up
    klik tombol sipat dina sisi katuhu
  • ongkos Rollover / swap pikeun pasangan tinangtu dipintonkeun
    (Swap lila, swap pondok)

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.