biasa dagang

Dagangan Apple, Facebook, IBM, Boeing jeung loba biasa séjén
60 + biasa tina panggedéna jeung paling kawentar pausahaan di dunya.

pakakas gambaran duit nu dipake di sahiji nagara nyebarkeun margin Perséntase turun naek harga mnt Eureun / Taya Wates tingkat PT kontrak Spesifikasi Ukuran Max Trade Hambalan dagang (Kavling) Dagang Sidang (waktos Server) Akun dirojong
AAPL.OQ Apple Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
ADSGn.DE Adidas Salomon eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
AIG.N Amérika International Grup Nyarita USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
AIRF.PA Hawa Perancis - KLM SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
ALVG.DE Allianz AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
AMZN.OQ Amazon.com, Nyarita USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
AXP.N Amérika Express Company USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
BA Boeing Co USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
BABA.N Alibaba Grup nyekel Ltd USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
BAC.N Bank of America Corp USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
BAYGn.DE bayer AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
BBVA.MC Banco Bilbao Vizcaya Argentaria SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
BKIA.MC Bankia SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
BMWG.DE BMW (Bayerische Motoren Werke AG) eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
BNPP.PA BNP Paribas SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
CN Citigroup Nyarita USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
CBKG.DE Commerzbank AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
CSCO.OQ Cisco Systems, Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
CVX.N Chevron Corporation USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
DAIGn.DE Daimler AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
DANO.PA Danone SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
DBKGn.DE Deutsche Bank AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
DPWGn.DE Deutsche Post AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
EBAY.OQ eBay Nyarita USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
EONGn.DE E.On AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
FN Ford Motor Company USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
FB.OQ Facebook, Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
FDX.N FedEx Corporation USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
GE.N Umum Electric Company USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
GM.N Umum motor Company USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
GOOG.OQ Google (Abjad Nyarita Kelas A) USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
GS.N Goldman Sachs Grup Nyarita USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
HLT.N Hilton Hotels Corporation USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
HPQ.N HP (Hewlett-Pek Nyarita) USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
IBE.MC Iberdrola eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
IBM.N IBM USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
ILMN.OQ Illumina, Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
INTC.OQ Intel Corporation USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
JNJ.N Adang & Adang USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
JPM.N JPMorgan Chase & Co. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
KO.N The Coca-Cola Co USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
LHAG.DE Deutsche Lufthansa AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
LVMH.PA LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SE eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
MA.N MasterCard Nyarita USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
MAP.MC Mapfre SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
MCD.N McDonald urang Corporation USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
MSFT.OQ Microsoft Corporation USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
NFLX.OQ Netflix, Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
ORCL.N Oracle Corporation USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
PFE.N Pfizer Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
PG.N Procter & Gamble Co USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
QCOM.OQ Qualcomm, Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
RACE.N Ferrari NV USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
SAN.MC Banco Santander, SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
SIEGn.DE Siemens Ltd eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
SOGN.PA Societe Generale SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
TN AT & T Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
TEF.MC Telefonica SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
TEVA.P Teva Pharmaceutical Industries Limited USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
TOTF.PA total SA eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
TSLA.OQ Tesla Nyarita USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
TWTR.N Twitter Nyarita USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
VN Visa Inc. USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan
VOWG_p.DE Volkswagen AG eur floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 10: 00 - 18: 30 Akun canggih Ngan
XOM.N Exxon Mobil Corporation USD floating 20% 0.01 1 1 pisan = 1 dibagikeun 10000 1 Senén - Jumaah 16: 30 - 23: 00 Akun canggih Ngan

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.