Forex slippage dipedar

Slippage, dina istilah dagang, bisa pangalusna digambarkeun salaku ngabogaan hiji urutan dieusi kalawan harga béda jeung harga mimitina dicutat dina platform dagang. Sanajan kitu, slippage kudu dihargaan salaku indikasi positif yen pasar na dipilih aksés pasar padagang urang, keur operasi di luhur transparan sarta efisien.

Padagang bisa ngalaman pesenan maranéhna kaeusi dina tilu cara mungkin; di harga pasti dicutat, ngalaman slippage négatip - whereby urutan maranéhanana anu kaeusi dina harga anu henteu dina kahadean, atanapi pangalaman slippage positif maranéhanana - lamun urutan dina ieu dieusi kalawan harga hadé batan harga aslina dicutat. Kanyataan yén slippage nyampak kedah sabenerna jadi dianggap salaku tulangan positif yen padagang nu geus ngalakonan ku pasaran kacida efisien, adil jeung transparan. Utamana dina hormat tina ECN lempeng ngaliwatan processing, éta bakal ngalahirkeun jadi kacida mahiwal jeung memang curiga, upami pesenan padagang 'anu salawasna kaeusi dina harga pasti dicutat.

Dina pasaran kayaning FX, péngkolan leuwih circa $ 5 triliun unggal weekday na executing ratusan jutaan trades per dinten, éta téh lumangsungna alam jeung frékuénsi ékspéktasi lumrah anu teu sakabeh tarekat tiasa jigana jadi loyog sampurna di lingkungan sapertos an. Di lingkungan dagang ECN adil jeung transparan, kolam renang tina propaider liquidity nyadiakeun tanda petik FX, volatility nu bisa ngarobah dumadakan sarta nyirorot. Ku alatan éta, hiji urutan anu loyog instantaneously di harga pangalusna mungkin aya, aya kalana dina harga nu dicutat, atawa berpotensi kalawan harga hadé ti harepan.

Naon positif Slippage?

slippage positif ieu kawanoh ogé salaku pamutahiran harga na eta mangrupa kajadian dimana harga slippage jalan dina kahadean padagang urang.

Contona, padagang hiji tempat hiji urutan mésér 1 loba eur / USD di harga pasar 1.35050, urutan ieu dikirim kaluar ngaliwatan platform MetaTrader ka panyadia liquidity lajeng pesen konfirmasi asalna deui informing padagang nu urutan ieu dieksekusi dina 1.35045. Ngaliwatan modél ECN / STP padagang geus ngalaman slippage positif, aranjeunna geus kaeusi kalawan harga hadé, harga nu leuwih nguntungkeun mun urutan awal maranéhanana.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.