nyebar Forex

Hiji métode basajan bisa make, guna ngawitan ngartos konsép nyebar di pasar forex, nyaeta mertimbangkeun kali nalika urang ngaganti mata uang liburan urang di parobahan biro de. Kami sadayana wawuh jeung exchanging mata uang domestik urang duit liburan; pon mun euro, dollar kana euro, euro pikeun yen. Dina jandéla dina biro de robah, atawa dina dewan éléktronik na, urang bakal ningali dua harga béda, biro anu éféktif nyarios; "Urang meuli di harga ieu sareng urang ngajual dina harga ieu." A itungan gancang mangka nu aya gap di nilai na harga aya; sumebarna, atawa komisi ka. Ieu sugan conto pangbasajanna sumebar forex anu urang tingali dina kahirupan urang sapopoé.

Definisi basajan tina hiji "nyebarkeun" nya éta selisih nu dibeuli na jual harga kaamanan a. Ogé bisa dianggap salaku salah sahiji waragad ngalakonan usaha lamun dagang. Sumebarna di pasar forex bisa digambarkeun salaku bédana antara rupa harga meuli jeung jual on tawaran pikeun sagala pasangan mata uang nu tangtu. Sateuacan dagang naon sabenerna janten nguntungkeun, padagang forex kahiji kedah akun keur biaya sumebar, otomatis deducted ku calo nu. A sumebar handap alami ensures yén trades suksés baris mindahkeun kana Téritori nguntungkeun baheula.

Di pasar forex investor anu masih exchanging hiji mata uang pikeun sejen, dagang hiji mata uang versus sejen. Padagang ngagunakeun mata uang tangtu nyandak posisi versus mata sejen, tohan yén nagara éta bakal tumiba atawa naek. Ku alatan éta, currencies anu dicutat tina segi harga maranéhanana di mata uang sejen.

Dina raraga nganyatakeun inpo ieu gampang, currencies sok dicutat di pasang, contona eur / USD. Mata mimiti disebut mata uang base jeung mata uang nu kadua disebut counter, atanapi mata uang cutatan (base / cutatan). Contona, upami eta nyandak $ 1.07500 mésér € 1, babasan eur / USD bakal sarua 1.075 / 1. The eur (euro) bakal mata uang base jeung USD (dollar) bakal cutatan, atawa mata uang counter.

Ku kituna anu geus lugas, universal, métode dipaké pikeun cutatan currencies dina pasaran anu, ayeuna hayu urang nempo kumaha sumebar diitung. tanda petik Forex sok disadiakeun kalawan "nawar jeung nanya" harga, atawa "meuli jeung ngajual" ieu téh sarupa jeung naon loba investor bakal wawuh jeung equities lamun maranéhna geus kantos meuli atawa dijual; aya hiji harga béda pikeun ngajual dibagikeun a na aya hiji harga bédana mésér dibagikeun a. Umumna sumebar leutik ieu untung calo urang dina urus, atawa komisi ka.

nawar di ngawakilan harga di mana calo nu daék meuli mata uang base (nu euro dina conto urang) dina bursa keur mata uang counter dollar teh. Sabalikna, menta harga teh harga di mana calo nu daék ngajual mata basa di tukeran keur mata uang counter. harga Forex umumna dicutat maké lima angka. Ku kituna, misalna, hayu urang nyebutkeun urang kungsi harga nawar eur / USD of 1.07321 jeung nanya harga 1.07335, sumebar bakal 1.4.

nyebar dibereskeun versus bedah pasar leres

Kiwari kami geus dipedar nyebar naon jeung kumaha aranjeunna nu diitung, hal anu penting pikeun stress beda kritis antara standar calo maker pasar jeung nyebar diémbarkeun maranéhna dibereskeun, sarta kumaha hiji ECN - STP calo (kayaning FXCC) ngoperasikeun, whilst maturan aksés ka nyebar pasar leres. Na kumaha anu calo operasi hiji ECN - modél STP mangrupa hasil pilihan katuhu (arguably hijina pilihan) pikeun padagang anu nganggap dirina professional.

Loba calo forex maker pasar tradisional bakal Ngaiklan naon maranéhna istilah maranéhna "low, dibereskeun, nyebar forex", salaku mahluk hiji kaunggulan ka Forex padagang. Sanajan kitu, kanyataanana aya nu nyebar dibereskeun teu tiasa nawiskeun hiji kaunggulan signifikan sarta dina loba instansi bisa jadi nyasabkeun, nunjukkeun yen makers pasar (ku harti) ngadamel pasar sorangan jeung pasar anu aya dina sector di urutan kauntungan Profitability sorangan.

makers pasar bisa employ taktik sapertos widening nu nyebar; a whereby taktik calo forex kalawan kaayaan desks ngamanipulasi éta nyebar di tawaran nepi ka klien maranéhna lamun trades klien mindahkeun ngalawan calo nu. padagang nu bisa nempatkeun dagang di naon maranéhna ngarasa jadi salah pip sumebar tetep kitu, eta sumebarna bisa jadi tilu pips jauh ti bedah pasar leres, kituna sumebar sabenerna dibayar téh (kanyataanana) opat pips. Ngabandingkeun ieu mangrupa ECN lempeng ngaliwatan modél processing, dimana urutan padagang urang geus loyog ku pamilon ECN, janten semu sabaraha penting éta pikeun padagang eceran, anu rék dianggap professional, pikeun nempatkeun trades ngaliwatan hiji lingkungan ECN.

Modél dagang ECN / STP FXCC urang pernah mintonkeun nyebar tetep, model nawarkeun nepi nawar-menta tanda petik aggregated ku kolam renang liquidity sahiji komponén; utamana nu panyadia liquidity FX ngarah. Kituna sumebar di tawaran bakal salawasna akurat nembongkeun dibeuli leres ongkos ngajual pikeun pasangan mata uang tinangtu, mastikeun yén investor anu dagang forex dina kaayaan pasar forex nyata asupan jeung paménta parameter asli.

A sumebar dibereskeun mungkin sigana kawas hiji hal anu alus sawaktos kondisi pasar nu optimal jeung aya suplai beurat jeung paménta. Mémang nyatana, sumebar dibereskeun tetep di tempat sanajan sawaktos kondisi pasar teu di pangalusna sarta paduli naon dibéré dibeuli leres ongkos ngajual keur naon pasangan tukeur aya.

ECN model / STP kami nyadiakeun klien kami kalawan wasa langsung ka pamilon pasar Forex séjén (ritel na institusional). Urang ulah bersaing jeung klien kami, atawa malah dagangan ngalawan aranjeunna. Ieu hibah klien kami leuwih kaunggulan leuwih kaayaan makers pasar meja:

  • nyebar pisan kedap
  • ongkos forex hadé
  • Taya konflik dipikaresep antara FXCC sarta klien na
  • Taya wates on Scalping
  • Taya "eureun-leungitna moro"

FXCC strives nawarkeun klien na ongkos paling kalapa jeung nyebar di pasar. Ieu alesan kami geus invested di ngadegkeun hubungan jeung panyadia liquidity dipercaya. Kauntungan klien kami kudu nyaeta aranjeunna asupkeun mandala forex dina istilah anu sarua salaku lembaga keuangan panggedena.

Harga anu streamed ti sagala rupa panyadia liquidity mun FXCC urang Aggregation Engine nu lajeng milih nawar pangalusna jeung ASK harga ti harga streamed jeung tulisan nu nawar pangalusna dipilih / ASK harga mun klien urang, sakumaha gambar dina diagram aliran handap.

Trading nyebar Forex, FXCC Forex Sumebarna, Sumebarna Low Forex calo, ECN / STP, kumaha fxcc karya forex ecn, nawar / ASK harga, pasangan mata uang

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.