FXCC Mimitian-up jeung waragad bonus Sarat & SYARAT (Kadaluwarsa)


  • Periode promotion: Promosi Ieu wajib kadaluarsa dina 30th Désémber 2017.
  • Klién layak:
    • Anyar jeung Tos aya Klién of FXCC. (Standar atanapi XL akun Panyekel)
    • Elects mun milih-ka nyokot bagian dina tawarkeun ku dinyatakeun confirming nya kaputusan via Padagang Hub, bagian bonus.
    • Klién henteu milu dina sagala promotion lianna kalayan FXCC.
  • ngungkit: Ngungkit maksimum Akun milu dina kampanye ieu 1: 200
  • Deposit mumpuni: A operasi duit anu nambihan dana anyar pikeun akun dagang Ngabogaan hak klien urang ngaliwatan hartosna pembayaran ditawarkeun ku FXCC. Mindahkeun internal, pangaluyuan kasaimbangan, ditarikna kasaimbangan sadia na ulang ngirim deui, Introducer / Affiliate / Rakan jujul atawa komisi moal dianggap dana anyar .
  • 100% Mimitian-Up Bonus: pikeun kahiji Deposit mumpuni nu dijieun ku Klién Ngabogaan hak dina rekening masing-masing mibanda FXCC salila periode promotion Ngabogaan hak klien baris nampa 100% Mimitian-Up Bonus dina dua puluh opat (24) jam gawe sanggeus deposit munggaran geus narima. (Minimum heula deposit nyaeta tunduk kana tipe akun)
  • 50% waragad Bonus: pikeun saterusna / tambahan Panan mumpuni tina jumlah minimum $ 100 AS nu dijieun ku Klién Ngabogaan hak dina rekening masing-masing mibanda FXCC salila periode promotion Ngabogaan hak klien baris nampa 50% waragad Bonus dina dua puluh opat (24) jam gawe sanggeus saterusna / deposit tambahan sapertos geus narima .
  • The Bonus Kredit bisa dipaké salaku kiridit dagang na bakal jadi aya dina akun dagang pikeun 50 poé kalénder ti tanggal narima Bonus ( "eligibility jaman"). Sanggeus tanggal ieu, sagala Bonus Kredit sésana bakal dikaluarkeun tina akun.
  • Jumlah maksimum sadayana bonus: nu maksimum Jumlah sakabéh bonus (kaasup duanana Mimitian-Up jeung / atawa bonus waragad) credited ku FXCC kana sagala Ngabogaan hak klien tinangtu iraha wae teu bisa ngaleuwihan jumlahna $ 10,000 AS (atawa sarimbag).
    conto
    skenario A

    Klien 'A' 1st deposit $ 1,000 ▶ klien 'A' bakal nampa kiridit $ 1,000 (ie 100%) salaku Mimitian-Up Bonus;

    bonus ieu bakal muhasabah akun klien urang saperti kieu:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $1,000 $2,000 $1,000 $2,000

    Lajeng, klien 'A' dijieun 2 and deposit $ 3,000 ▶ klien 'A' bakal nampa kiridit $ 1,500 (ie 50%) salaku Bonus waragad

    bonus ieu bakal muhasabah akun klien urang saperti kieu:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $4,000 $6,500 $2,500 $6,500
    skenario B

    Klien 'B' 1st deposit $ 15,000 ▶ klien 'B' bakal nampa kiridit $ 10,000 sakumaha Mimitian-Up Bonus.

    bonus ieu bakal muhasabah akun klien urang saperti kieu:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $15,000 $25,000 $10,000 $25,000

    Lajeng, klien 'B' dijieun 2 and deposit $ 5,000 ▶ klien 'B' bakal teu nampi bonus tambahan.

    bonus ieu bakal muhasabah akun klien urang saperti kieu:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $20,000 $30,000 $10,000 $30,000

    Max Total jumlah Bonus moal bisa ngaleuwihan $ 10,000

  • FXCC cadangan hak nampik sagala pamundut Bonus dina kawijaksanaan budi anak, tanpa kedah nyadiakeun sagala leresan atanapi dijelaskeun alesan pikeun turunna kitu.
  • Bonus bakal ditambahkeun kana akun dagang nu klien Ngabogaan hak urang salaku kiridit, bonus kasebut dimaksudkeun pikeun kaperluan dagang ukur na eta teu bisa leungit. Naon untung dijieun ku investasi di bonus credited bisa jadi ditarik ti akun nu tanpa Nepi.
  • Ditarikna dana ti akun dagang Ngabogaan hak klien urang nu diwenangkeun dina bagian atanapi di lengkep sareng ieu bakal ngakibatkeun jumlah Bonus Kredit bisa diréduksi di Indonesia saimbang sasuai.
    conto

    Klien 'C' boga kasaimbangan di handap aya di rekening na:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $7,000 $14,000 $7,000 $14,000
    skenario A

    Klien 'C' geus dipénta $ 2,000 ditarikna ▶ ditampa bonus bakal ngurangan ku $ 2,000.

    Ieu bakal muhasabah akun klien urang saperti kieu:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $5,000 $10,000 $5,000 $10,000
    skenario B

    Klien 'C' geus dipénta ka mundur jumlah pinuh ($ 7,000) ▶ bonus ditampa bakal sagemblengna dipiceun.

    Ieu bakal muhasabah akun klien urang saperti kieu:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $0 $0 $0 $0
  • Cashback: Tulisan bonus bakal sawaréh netep jeung dirobah jadi withdrawable Balance instan sanggeus nutup unggal dagang paduli Jumlah sakumaha per ayat salajengna.
  • The dijalankeunnana 1 standar pisan babak péngkolan wajib mindahkeun hiji jumlah $1.0 (Atawa sarimbag) ti Bonus Kredit mun withdrawable Balance.
    conto

    Klien 'D' boga kasaimbangan di handap aya di akun dagang na:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $1,000 $2,000 $1,000 $2,000

    Klien 'D' traded a urus lengkep 1 standar pisan EURUSD (ie dibuka jeung ditutup ordo), kalawan untung tina hiji $ 100 ▶ Ieu ditambahkeun di handap tambahan dua eusi kana sajarah akun:

    • Kiridit Out - $ 1.0 (Ie jumlah bonus anu deducted ti Kredit)
    • Bonus deposit $ 1.0 (ie jumlah bonus dirobah jadi duit nyata tur ditambahkeun kana kasaimbangan akun).

    Sarta ieu reflected dina kasaimbangan akun saperti kieu:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $1,101 $2,100 $999 $2,100
  • Salila période eligibility lamun kasaimbangan akun klien Ngabogaan hak urang (kaasup kauntungan jeung karugian floating) ngahontal tingkat hiji sarua atawa handap 30% tina Bonus Kredit sadia (dina kecap séjén: equity akun urang ngahontal tingkat hiji sarua atawa handap 130% tina kiridit Bonus sadia), nu aya Jumlah Bonus Kredit bakal otomatis dipiceun (kiridit kaluar), disimpen dina misah "Nyimpen Akun" na eta bakal dipaké pikeun ganjaran nu disebut tadi Ngabogaan hak klien kanggo mana wae trades salajengna dieksekusi kalayan kasaimbangan sésana anu akun salaku per ayat 10 nepi ka ahir periode eligibility.
    conto

    Klien 'D' boga kasaimbangan di handap aya di akun dagang na:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $1,000 $2,000 $1,000 $2,000

    - 30% tina Bonus sadia (kiridit) = $ 300

    Anggap klien 'D' boga hiji trade buka tina 1 pisan EURUSD ku total rugi floating kiwari $ 700, ieu ngandung harti ▶ Balance + floating kauntungan / leungitna = $ 1,000 - $ 700 = $ 300

    Dina hal ieu, bonus nu bakal otomatis dipiceun sarta bakal muhasabah akun nu saperti kieu:

    kasaimbangan Kaadilan Kiridit (Sadia Bonus) Sadia (Free) margin
    $1,000 $300 $0 Taya margin Free

    Pikeun trades ayeuna jeung engke salila periode eligibility, klien nu wajib narima titipan ti $ 1.0 per pisan anu bakal deducted ti akun hemat.

    Bewara penting:

    - Alatan kaayaan pasar volatile nu bisa persist, éta bisa jadi teu salawasna tiasa ngaleupaskeun Bonus (kiridit) di persis 30%.

    - The tingkat margin panggero normal bakal tetep aya dina pangaruh sepanjang waktos paduli lamun kiridit masih dina akun customer urang atanapi henteu.

  • FXCC teu kudu jadi makéna pikeun sagala margin panggero atawa karugian anu klien nu bisa sangsara, kaasup tapi teu diwatesan ka karugian alatan Ngeureunkeun-kaluar Level, upami Bonus ieu ditarik pikeun alesan wae nurutkeun kana Sarat jeung Kaayaan diatur kaluar dieu.
  • FXCC cadangan katuhu, dina kawijaksanaan budi na, mun disqualify sagala individu nu breaches nu Sarat tawarkeun jeung / atawa salah sahiji FXCC Sarat jeung Kawijakan.
  • Sagala indikasi manipulasi atanapi bentuk sejen dina aktivitas bohong atawa curang dina sagala akun dagang klien atawa lamun heunteu patali atawa dihubungkeun ka Kredit Bonus bakal nullify sakabéh nu bonus klien.
  • Sagala sengketa, salah tafsir ti Sarat luhur lumaku jeung Kaayaan atawa situasi timbul teu katutupan ku tawarkeun ieu Sarat jeung Kaayaan, sengketa misalna atanapi salah tafsir bakal ngumbar ku FXCC dina tata cara eta deems jadi fairest ka sadaya prihatin. kaputusan nu bakal jadi final jeung / atawa ngariung di sakabeh entrants. Taya susuratan bakal diasupkeun kana.
  • FXCC cadangan katuhu, sabab dina kawijaksanaan budi na deems pas, mun ngarobah, ngajadikeun amandemen, digantungkeun, ngabolaykeun atanapi nungtungan nu tawarkeun, atawa aspék salah sahiji tawarkeun ka, iraha wae ku cara mere Anjeun aya bewara ku mail internal liwat System Trading Online urang, atawa ku email atanapi ku cara nempatkeun bewara dina Website urang. Urang bakal bagean nyadiakeun anjeun kalawan sahenteuna tilu Days (3) Usaha bewara tina amendments sapertos iwal éta disebutkeun praktis pikeun urang pikeun ngalakukeunana.
  • Klien nu bakal diolah sakumaha narima robah teh iwal klien nu informs Company anu klien nu teu narima parobahan na wishes ngabatalkeun tawaran. Klien teu wajib kudu mayar biaya sagala salaku hasil tina terminating dina hal ieu, lian ti waragad alatan na payable keur Layanan ditawarkeun dugi lajeng.
  • Dina sadaya kaayaan wajib FXCC moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala konsékuansi tina sagala robahan, amandemen, gantung, cancelation atanapi terminasi of Promosi ka.

(Versi 2.00 - 03 / 08 / 2017)

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.