FXCC Sarat jeung Kaayaan

Mangga baca ieu Sarat jeung Kaayaan taliti.

Ku Ngaksés website ieu anjeun satuju janten kaiket ku Sarat jeung Kaayaan handap pertaining ka duanana Situs AND Sakur bahan dina IT. FXCC cadangan hak ngarobah ieu Sarat jeung Kaayaan iraha wae tanpa aya bewara ka anjeun. Anjeun kituna jawab rutin reviewing ieu Sarat jeung Kaayaan. Paké terus loka ieu di handap Sakur Perobahan sapertos wajib mangrupakeun ditampa Anjeun OF Perobahan sapertos. Mun anjeun teu satuju sareng ieu Sarat jeung Kaayaan, punten ulah aksés website ieu.

Kapamilikan loka

FXCC owns tur mertahankeun situs ieu. Taya polah tina ngundeur atawa lamun heunteu nyalin tina situs ieu bakal mindahkeun judul kana sagala software atawa bahan ti situs ieu ka anjeun. Nanaon nu ngirimkeun ka situs ieu janten hak milik FXCC, bisa dipaké ku FXCC pikeun sagala kaperluan halal, jeung mangrupakeun subjék salajengna jadi panyingkepan sakumaha dianggap luyu ku FXCC, kaasup kana sagala otoritas légal atanapi pangaturan nu FXCC nunut. FXCC cadangan sagala hak sareng hormat ka hak cipta na kapamilikan dagang sadaya bahan di situs ieu, sarta baris ngalaksanakeun hak-hak sapertos ka extent pinuh ku hukum.

Copyright

Bahan anu dikandung dina website, kaasup tapi teu diwatesan ka sadaya desain, téks, video, rekaman sora, sareng gambar, anu dipiboga, iwal sakumaha disebutkeun dinyatakeun nyatakeun, ku FXCC. Iwal sakumaha disebutkeun dinyatakeun nyatakeun dieu, maranéhna bisa jadi teu disalin, dikirimkeun, ditampilkeun, dipigawé, disebarkeun (pikeun santunan atawa lamun heunteu), dilisensikeun, dirobah, dipiguraan, disimpen pikeun pamakéan saterusna, atawa lamun heunteu dipake dina sadayana atawa sabagian di manner wae tanpa idin ditulis saméméh FXCC urang.

ACCESS loka

Situs na informasi, parabot jeung bahan anu dikandung dina eta teu diarahkeun ka, atawa dimaksudkeun pikeun Sebaran atawa make ku, sagala jalma atawa lembaga anu mangrupakeun warga atanapi nyicingan atawa lokasina di yurisdiksi wae mana sapertos distribution, ieu publikasi, kasadian atawa pamakéan bakal jadi sabalikna mun hukum atawa Perda atawa nu bakal kaula FXCC atanapi affiliates -na pikeun sagala pendaptaran atawa lisénsi sarat dina yurisdiksi misalna.

Bantahan OF jaminan AND watesan OF liability

Informasi di situs ieu disadiakeun "Salaku éta". FXCC henteu ngajamin katepatan tina bahan disadiakeun dieu, boh dinyatakeun atanapi impliedly, keur naon maksud tinangtu sarta dinyatakeun disclaims sagala HARANSI of merchantability atanapi kabugaran pikeun maksud tinangtu. FXCC moal jadi nanggungjawaban kanggo leungitna atawa ruksakna anu bisa hasil tina interception ku pihak katilu mana wae informasi dijieun sadia ka anjeun via loka ieu. Sanajan éta informasi disadiakeun ka anjeun dina situs ieu dicandak atanapi disusun tina sumber kami yakin janten dipercaya, FXCC tiasa teu na teu ngajamin akurasi, validitas, timeliness atanapi completeness tina sagala informasi atawa data dijieun sadia ka anjeun keur naon maksud tinangtu. FXCC ngayakeun, atawa salah sahiji affiliates anak, direksi, perwira atawa pagawé, atawa naon baé ngajual pihak katilu bakal nanggungjawaban kana sadaya atanapi gaduh tanggung jawab sagala nanaon nu keur sagala leungitna atawa ruksakna nu dibebankeun di acara tina sagala gagalna atawa kendat loka ieu, atawa hasilna tina polah atawa omission tina sagala pihak séjén aub dina nyieun situs ieu atanapi data ngandung therein sadia ka anjeun, atanapi ti mana wae ngabalukarkeun séjén anu patali jeung aksés anjeun, henteu mampuh pikeun aksés, atanapi ngamangpaatkeun situs atawa bahan ieu, naha atanapi henteu kaayaan méré naékna ngabalukarkeun kitu geus dina kadali FXCC atanapi tina sagala ngajual nyadiakeun software atawa jasa rojongan.

Dina sadaya kaayaan FXCC moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala Karuksakan consequential, incidental, husus, punitive atanapi exemplary timbul kaluar tina sagala pamakéan atawa henteu mampuh ngagunakeun loka ieu atawa bagian tujuanana, paduli naha FXCC geus apprised of likelihood Karuksakan sapertos kajadian sarta paduli bentuk peta, naha di Kontrak, Tort (kaasup lalawora), Liability ketat, atawa lamun heunteu.

Informasi anu dikandung dina loka ieu dimaksudkeun pikeun kaperluan informasi wungkul. Kituna eta teu kudu dihargaan salaku hiji tawaran atanapi solicitation kana sagala baé dina sagala yurisdiksi nu tawaran misalna hiji atanapi solicitation teu otorisasi atawa naon baé keur saha eta bakal dibeunangkeun sangkan tawaran misalna hiji atanapi solicitation, atawa dianggap salaku rekomendasi pikeun meuli, ngajual atawa lamun heunteu nungkulan sagala investasi tangtu. Anjeun niatna disarankan pikeun ménta investasi bebas, finansial, nasihat légal jeung pajeg saméméh lajengkeun ku investasi nanaon. Euweuh di situs ieu kudu dibaca atanapi ditaksir salaku constituting nasihat investasi dina bagian tina FXCC, atawa salah sahiji affiliates anak, direksi, perwira atawa karyawan.

Sifat investasi di Instrumén Financial nyaéta sarupaning nu teu sadayana instrumen Financial anu cocog pikeun dulur iwal maranéhna:

  • aya pangaweruh dina perkara investasi,
  • anu bisa nanggung résiko ekonomi investasi di,
  • ngartos résiko aub; jeung
  • yakin yén investasi anu cocog pikeun obyektif investasi tinangtu maranéhanana jeung pangabutuh finansial.

Kedah wae investor non-profésional invests di Instrumén Financial, éta sasaena nu ukur bagian tina sums yén intents investor pikeun investasi pikeun jangka panjang kudu jadi invested.

Éta ogé sasaena yén sakabéh investor kedah neangan saran ti panaséhat investasi profésional méméh nyieun sagala investasi di Instrumén Financial.

Tumbu ka situs séjén

Tumbu ka situs web non- FXCC anu disadiakeun solely sakumaha pointers kana informasi dina jejer nu bisa jadi mangpaat pikeun pamaké ti jaba FXCC, sarta FXCC boga kontrol ngaliwatan eusi dina situs web FXCC non- misalna. Lamun milih numbu ka Website teu dikawasa ku FXCC, FXCC ngajadikeun euweuh HARANSI, boh express atanapi tersirat, ngeunaan eusi situs misalna, kaasup akurasi, completeness, reliabiliti, atawa suitability tujuanana pikeun sagala kaperluan husus, atawa teu FXCC nawaran yén loka atawa eusi sapertos anu haratis ti sagala klaim hak cipta, dagang, atanapi ngalanggar séjén tina hakna pihak katilu atawa nu loka atawa eusi sapertos anu devoid virus atawa kontaminasi lianna. FXCC teu ngajamin kaaslian dokumén dina Internet. Tumbu ka loka non- FXCC ulah imply sagala dukungan ti atanapi tanggung jawab pamanggih, gagasan, produk, informasi, atawa ladenan nu ditawarkeun dina loka misalna, atawa ngagambarkeun sagala ngeunaan eusi dina loka misalna.

kaamanan

Lamun komunikasi sareng FXCC ku e-mail, Anjeun kedah dicatet yén kaamanan e-mail Internét can kapanggih. Ku ngirim pesen e-mail sénsitip atanapi rahasia nu teu énkripsi anjeun nampi resiko kateupastian sapertos na mungkin kurangna karusiahan leuwih Internet. Internét henteu 100% aman tur batur bisa bisa intercept sarta baca rinci Anjeun.

kalaluasaan

Sagala informasi pribadi anjeun nyadiakeun kami bakal diolah sakumaha rahasia na dibagikeun ukur dina Company, affiliates sarta mitra bisnis sarta moal diungkabkeun ka pihak katilu mana wae iwal dina sagala cara ngagawe pangaturan atawa hukum. Sistem tracking situs web ogé bisa ngumpulkeun data detailing kaca nu geus diakses, kumaha anjeun kapanggih situs ieu, frékuénsi kunjungan jeung saterusna. Informasi kami ménta ieu dipaké pikeun ngaronjatkeun eusi situs web urang jeung bisa dipaké ku urang ngahubungan anjeun, ku naon hartosna luyu, tur nyadiakeun anjeun kalayan sagala informasi urang yakin bisa jadi mangpaat ka anjeun.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.