jasa VPS

Di FXCC kami nawiskeun klien kami kamampuh sarta fasilitas dagangan ku ngagunakeun VPS (pribadi virtual server) jasa. Aya tilu kaunggulan kritis utama dina ngagunakeun VPS maju kinerja dagang; speed, kaamanan jeung diakses. Di dieu hiji synopsis ringkes unggal.

kagancangan

FXCC nyadiakeun VPS hosting salaku hiji Métoda pisan affordable na manageable of ngalaman speeds sambungan anu deukeut pisan kana panggancangna sadia pikeun aplikasi dagang. Delivering latency handap sarta ampir guaranteeing konektipitas gancang antara: calo, platform calo utama jeung jaringan finansial kayaning ECNs FXCC urang, hasil dina nyata ningkat palaksanaan perdagangan-urutan.

kaamanan

Naha dagang on (jeung ngaliwatan) MetaTrader, atawa maké backend bespoke canggih tur software dagang, kaamanan téh aspék kritis dagang aplikasi VPS. Aya gains diwariskeun atra tur kamajuan dilakukeun ku muatkeun aplikasi software pikeun sistem swasta jauh jeung Windows 'Server VPS témplat anu terus diropéa supaya ngajaga duanana server na pamaké ti intruders sarta ancaman lianna. Dina istilah hardware fisik, miara hébat dicokot pikeun nyegah gagal kritis. server hosted sareng komponenana Jaringan inti anu diawaskeun 24 / 7 pikeun isu sarta proactively junun 24 / 7 ditéang jeung tim rojongan teknis.

diakses

Gaduhan dedicated server sorangan pikeun ngajalankeun aplikasi dagang anjeun, mantuan pikeun mastikeun ngajalankeun lemes dagang Anjeun. Lamun, contona, anjeun ngajalankeun ramatloka transactional sorangan ti imah, Anjeun moal bakal boga imah eta di komputer imah, kumaha gancang meureun nya jeung kumaha ogé gancang sambungan broadband serat optik Anjeun bisa jadi. Anjeun kukituna imah eta dina dedicated server, dina nu konsumén Anjeun bisa mesen produk Anjeun gancang jeung éfisién sabisa, sakumaha aman-gancang sarta ngaksés pasar anjeun dua puluh opat jam sapoé. pasar anjeun teu bakal Cicing turun mun anjeun mareuman komputer imah anjeun sarta broadband sapeuting. Ieu kaayaan sarupa diakses lamun dagang; lamun ngajalankeun program otomatis maranéhna kudu dagangan 24-7, server / s salawasna perlu dioptimalkeun na dedicated hiji layanan husus anjeun, dagang.



Parabot sarta protokol umumna diwangun di kana layanan VPS sakabéh, kayaning aksés Jauh Desktop nu ngidinan pamaké pikeun gampang nyambung ka dedicated server maranéhanana - VPS ti mana, jeung teu setelan tambahan, atawa konfigurasi diperlukeun. Padagang bisa ngakses platform dagang ti alat béda: PCS, laptop, tablet, jeung smartphone, tanpa interrupting software ngajalankeun dina VPS. Ngagunakeun VPS sababaraha platform na sababaraha rekening bisa nyetél dina VPS sarua, delegating aksés pamaké, guna ngidinan sababaraha pamaké pikeun nempo desktop nu sakaligus, tiasa alos jadi dikaluarkeun, ti lokasi misah.

Panawaran pikeun VPS bébas anjeun, saukur login ka Padagang Hub, baca Sarat & Kaayaan sarta ngadamel pamundut anjeun.

Login ngakses kami parabot dagang FREE

Panawaran pikeun parabot bébas anjeun, saukur login ka Padagang Hub baca
Sarat & Kaayaan sarta nyieun pamundut anjeun.

Meunang VPS kami

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.