Maya wasta Server ( 'VPS') Sarat jeung Kaayaan Service

Saacanna requesting a VPS, klien kudu baca istilah dihandap sarta kaayaan dina entirety sarta ngarti eusina.

Klien nu ngarti tur narima yén:

  • The Virtual wasta Server ( 'VPS') anu dipiboga na dikelola ku panyadia pihak katilu ( 'BeeksFX') saha misah sarta bebas tina FXCC.
  • FXCC nyadiakeun layanan VPS ieu dina 'sakumaha geus' dasar teu bisa ngajamin yen layanan kasebut bebas tina sagala kasalahan atawa gangguan.
  • FXCC moal nampi sagala liability atawa tanggung jawab sama sekali, keur sagala gangguan atawa kasalahan sahiji layanan VPS kaasup tapi teu diwatesan ka, Ngarecah komunikasi jaringan, gagal data atawa kasalahan sistem.
  • FXCC teu ngadalikeun konfigurasi tina VPS atawa reliabiliti na.
  • FXCC wajib teu dilaksanakeun nanggungjawaban kanggo dagang atawa rugi sejenna a klien bisa jadi kudu mayar ti ngagunakeun layanan VPS.
  • The 'Sarat jeung Kaayaan' bakal jadi beungkeut kana pihak dugi terminated ku boh pihak.
  • Klien ngayakeun VPS tiasa nungtungan layanan nu dina ahir hiji bulan kalénder jeung bewara terminasi boga bisa narima sahanteuna tilu (3) poé gawé saméméh tungtungna bulan urang.
  • FXCC cadangan hak ingkar, digantungkeun atawa nungtungan ladenan VPS, iraha wae jeung alesan naon, di budi kawijaksanaan FXCC, sarta bakal ngawartosan klien nu.
  • Unggal klien nyaeta layak pikeun hiji (1) VPS paduli jumlah / na rekening dagang nya dilaksanakeun kalawan FXCC.
  • FXCC cadangan hak ngajadikeun amandemen, ti jaman ka jaman, naon baé bagéan tina 'Sarat jeung Kaayaan' sakumaha dianggap perlu.
  • Panyadia ladénan ( 'BeeksFX') nyaéta port mimiti panggero pikeun sakabéh isu teknis.
  • Klién FXCC urang jeung kaayaan di handap nu ngabogaan hak pikeun nampa hiji Service VPS FREE:

    • Jieun deposit anyar jeung mulasara equity minimum $ 2,500 (atawa mata uang sarimbag).
    • Minimum bulanan dagang kekembangan 30 baku kavling babak lalampahan.

  • Mun duanana kaayaan 12 (a) jeung 12 (b) di luhur teu patepung dina dasar bulanan bakal hasil dina fee server tina $ 25. Iwal klien nu husus ngémutan FXCC yén layanan henteu diperlukeun deui.
  • Sagala waragad muatan kanggo Service bakal deducted ti akun dagang nu klien urang di awal bulan kalénder handap.
  • Ku lajengkeun sareng pamundut jasa VPS, anjeun otomatis satuju kana 'Sarat jeung Kaayaan' di luhur.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.