Naon téh Pip di Forex?

Upami anjeun kabetot dina forex sareng maca artikel analitis sareng warta, anjeun panginten bakal ningali istilah atanapi pipa. Hal ieu sabab pip mangrupikeun istilah anu umum dina dagang forex. Tapi naon pip na titik dina Forex?

Dina tulisan ieu, urang bakal ngawalon patarosan naon éta pip di pasar forex sareng kumaha konsép ieu dianggo dagang Forex. Janten, nembé maca tulisan ieu pikeun milari naon anu aya pips dina forex.

Naon anu aya pip di Forex Trading?

Pips mangrupakeun parobahan minimal dina gerakan harga. Kantun, ieu mangrupikeun unit standar pikeun ngukur sabaraha tingkat tukeur parantos parobihan.

Mimitina, pipa nunjukkeun parobahan minimum anu hargana Forex ngalir. Sanaos, ku cara munculna metode harga anu langkung akurat, definisi awal ieu henteu deui relevan. Sacara tradisional, harga Forex dikutip pikeun opat tempat perpuluhan. Mimitina, parobahan minimal dina harga ku tempat anu kaopat disebut pipu.

Naon anu aya pips di Dagang Forex

Éta tetep nilai standarisasi pikeun sadaya calo sareng platform, anu ngajantenkeun mangpaat salaku ukuran anu ngamungkinkeun padagang pikeun komunikasi tanpa kabingungan. Tanpa definisi husus sapertos, aya résiko ngabandingkeun anu leres nalika nganggo istilah umum sapertos titik atanapi kutu.

Sabaraha seueur Pip dina Forex?

Seueur padagang padamelan naroskeun patarosan di handap ieu:

Sakumaha seueur pip sareng kumaha cara ngitung leres?

Kanggo sabagéan ageung pasang tukeur, hiji pip nyaéta gerak tempat perpuluhan kaopat. Pangecualian paling penting nyaéta pasangan forex anu pakait sareng Yen Jepang. Pikeun pasangan JPY, hiji pip nyaéta gerak di tempat perpuluhan anu kadua.

Sakumaha seueur hiji Pip dina Forex

Tabel di handap ieu nunjukeun nilai forex pikeun sababaraha pasangan mata uang umum pikeun ngartos naon dina Forex sami sareng:

pasang Forex

Hiji pipa

harga

Ukuranana seueur

Nilai pip Forex (1 loba)

Eur / USD

0.0001

1.1250

eur 100,000

USD 10

GBP / USD

0.0001

1.2550

GBP 100,000

USD 10

USD / JPY

0.01

109.114

USD 100,000

JPY 1000

USD / CAD

0.0001

1.37326

USD 100,000

CAD 10

USD / CHF

0.0001

0.94543

USD 100,000

CHF 10

AUD / USD

0.0001

0.69260

AUD 100,000

USD 10

NZD / USD

0.0001

0.66008

NZD 100,000

USD 10

Perbandingan nilai pipa pasangan forex

Ku parobahan hiji pipa dina posisi anjeun, anjeun tiasa ngajawab patarosan seueur biaya pipa. Anggap anjeun hoyong dagangan EUR / USD, sareng anjeun mutuskeun mésér pisan. Salah sahiji biaya 100,000 euro. Hiji pipa nyaéta 0.0001 pikeun eur / USD.

Maka, biaya hiji pipa pikeun hiji pisan 100,000 x 0.0001 = 10 Dolar AS.

Anggap anjeun ngagaleuh eur / USD dina 1.12250 teras tutup posisi anjeun dina 1.12260. Bédana antara dua:

1.12260 - 1.12250 = 0.00010

Dina basa sanés, bédana nyaéta hiji pip. Lantaran kitu, anjeun bakal ngadamel $ 10.

Naon éta kontrak Forex?

Anggap anjeun muka posisi eur / USD anjeun dina 1.11550. Eta hartina anjeun meuli hiji kontrak. Biaya ngagaleuh hiji kontrak bakal 100,000 Euro. Ngajual Boneka mésér Euros. Ajén éta Dollar anjeun dijual sacara alami dibantosan ku tingkat kurs.

Eur 100,000 x 1.11550 USD / EUR = USD 111,550

Anjeun nutup posisi anjeun ku ngajual hiji kontrak dina 1.11600. Jelas yén anjeun ngajual Euros sareng mésér Dolar.

Eur 100,000 x 1.11560 USD / EUR = USD 111,560

Ieu ngandung harti yén anjeun mimitina dijual $ 111,550 sareng pamustunganana nampi $ 111,560 pikeun kauntungan tina $ 10. Ti ieu, urang tingali yén hiji pipa pindah dina kahadean anjeun parantos damel anjeun $ 10.

Nilai pips ieu pakait sareng sadaya pasangan forex anu dikutip dugi ka opat tempat perpuluhan.

Naon ngeunaan mata uang anu henteu dicutat nepi ka opat tempat perpuluhan?

Mata uang anu paling nyata nyaéta Yen Yen Jepang. Pasang artos anu aya hubunganana sareng Yen sacara tradisional dituduhkeun ku dua tempat perpuluhan, sareng pips forex pikeun pasangan sapertos kitu diatur ku tempat perpuluhan kadua. Janten, hayu urang tingali kumaha ngitung pips sareng USD / JPY.

Upami anjeun ngajual seueur USD / JPY, robih hiji harga pip bakal ngarugikeun anjeun sapédah Yén. Hayu urang ningali conto ngartos.

Hayu urang ngajual dua kavling USD / JPY kalawan harga 112.600. Salah sahiji USD / JPY nyaéta 100,000 Dolar AS. Ku sabab éta, anjeun ngajual 2 x 100,000 Dolar AS = 200,000 Dolar AS mésér 2 x 100,000 x 112.600 = 22,520,000 Yen Jepang.

Hargana ngalir ngalawan anjeun, sareng anjeun mutuskeun ngirangan karugian anjeun. Anjeun caket dina 113.000. Salah sahiji pip pikeun USD / JPY nyaéta gerakan dina tempat perpuluhan anu kadua. Hargana tos ngalih 0.40 ngalawan anjeun, anu 40 pips.

Anjeun parantos nutup posisi anjeun ku mésér dua kavling USD / JPY dina 113.000. Pikeun nebus $ 200,000 dina tingkat ieu, anjeun peryogi 2 x 100,000 x 113.000 = 22,600,000 Yen Jepang.

Ieu mangrupikeun 100,000 Yen langkung ti batan diobral awal Dolar anjeun, janten anjeun ngagaduhan defisit 100,000 Yen.

Kaleungitan 100,000 Yen dina 40 pips ngaléngkah artos anjeun kaleungitan 80,000 / 40 = 2,000 Yen pikeun tiap pip. Kusabab anjeun dua jual, seueur pipa ieu 1000 Yen per langkung.

Upami akun anjeun dieusi dina mata uang sanés tina mata uang kutip, éta bakal mangaruhan nilai pipa. Anjeun tiasa nganggo naon nilai kalkulator pip online pikeun gancang nangtukeun nilai pipa anu saleresna.

Kumaha ngagunakeun pips di dagang Forex?

Aya anu nyebatkeun istilah "pips" asalna hartosna "Perséntase-Dina-Titik, "tapi ieu tiasa janten kasus étimologi palsu. Batur anu ngaku éta hartosna Harga Minat Point.

Naon téh pipa dina forex? Naon waé asal tina istilah ieu, pips ngijinkeun padagang mata uang ngobrol ngeunaan parobahan leutik dina ongkos tukeur. Ieu sami sareng kumaha istilah na anu mana titik dasar (atanapi bip) ngagampangkeun ngabahas parobahan minor dina suku bunga. Éta gampang pisan yén kabel naék, contona, ku 50 titik, tibatan kanggo nyatakeun yén éta ningkat kana 0.0050.

Hayu urang tingali kumaha harga forex némbongan MetaTrader pikeun ngagambarkeun pip di forex deui. Angka di handap ieu nunjukkeun layar raraga pikeun AUD / USD di MetaTrader:

Kumaha ngagunakeun pips di Trading Forex

Kutipan anu dipidangkeun dina gambar nyaéta 0.69594 / 0.69608. Urang tiasa ningali yén angka tempat pamungkas anu terakhir langkung alit tibatan nomer sanés. Ieu nunjukkeun yén ieu fraksi-fraksi tina pip. Bédana antara harga tawaran sareng harga tawaran na 1.4 pips. Upami anjeun langsung mésér sareng dijual dina harga ieu, biaya kontrak bakal 1.8.

Bédana antara pips sareng titik

Upami anjeun ningali layar handap jandela anu sanés, anjeun tiasa ningali "Ngarobih Orde" jandela:

Bédana antara pips sareng titik

Catet yén di bagian ieu Ngarobih Orde jandela, aya menu lungsur anu ngamungkinkeun anjeun milih sababaraha titik tertentu salaku eureun leungitna atanapi nyandak kauntungan. Kusabab, aya hiji bédana pentingna antara titik sareng pips. Titik dina daptar daptar turun ieu ngarujuk ka tempat perpuluhan anu kalima. Kalayan kecap sanésna, pip fraktional nyababkeun hiji-sapuluh nilai tina pipa. Upami anjeun milih 50 nunjuk di dieu, anjeun bakal saleresna milih 5 pips.

Cara anu hadé pikeun familiarize diri anjeun nganggo pips harga forex nyaéta anggo akun demo dina Platform MetaTrader. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nempo sareng padagangan di pasar harga résiko enol, sabab anjeun ukur nganggo dana virtual dina akun demo.

CFD Pips

Upami anjeun kabetot dina saham saham, anjeun tiasa panginten-naha aya hal sapertos pip dina dagang saham. Mémang, teu aya anu nganggo pips upami nuju dagang saham, kumargi parantos aya kaayaan anu prasetél pikeun éntuk parobahan harga sapertos pén sareng cén.

Salaku conto, gambar di handap ieu nunjukkeun tatanan saham saham Apple:

CFD Pips

Nomer integer dina kutipan kasebut ngagambarkeun harga dina Dolar AS, sareng nomer perpuluhan ngawakilan cén. Gambar di luhur nunjukkeun yén biaya dagang 8 cén. Ieu gampang dipikaharti, janten teu kedah ngenalkeun istilah sejen sapertos pips. Sok sanaos jargon pasar tiasa ngalebetkeun istilah umum sapertos "keletik" pikeun ngagambarkeun gerakan pangleutikna pangleutikna harga anu sami sareng séntra.

nu nilai pipa dina indeks sareng komoditas tiasa bénten-béda. Salaku conto, kontrak emas sareng minyak bumi atanapi DXY henteu sami sareng bisi tina mata uang atanapi saham CFD. Lantaran, hal anu penting pikeun ngitung nilai pipa sateuacan muka perdagangan hususna alat.

kacindekan

Ayeuna anjeun kedah terang jawaban kana patarosan "naon éta pip dina perdagangan forex?". Familiar sareng unit pangukuran pikeun robih tarif tukeur mangrupikeun léngkah penting pikeun janten padagang profésional. Salaku padagang, anjeun kedah terang kumaha nilai pips diitung. Ieu tiasa ngabantosan anjeun sadar résiko dina perdagangan. Ku sabab eta, urang ngarepkeun pituduh ieu masihan anjeun pangaweruh dasar pikeun ngamimitian karir dagang anjeun.

Résiko PERHATOSAN: CFDs mangrupakeun instrumen rumit sarta datangna ku resiko tinggi kaleungitan duit gancang alatan ngungkit. 76% tina rekening investor ritel leungit duit lamun dagang CFDs kalawan panyadia ieu. Anjeun kudu mertimbangkeun naha anjeun ngartos kumaha CFDs dianggo na naha bisa mampuh nyokot resiko tinggi kaleungitan duit Anjeun. Mangga klik Ieuh maca pinuh Panyingkepan Risk.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.