Naon ECN Forex Trading?

ECN, anu nangtung pikeun Komunikasi Network éléktronik, bener mangrupikeun cara ka hareup pikeun Pasar Exchange luar nagri. ECN pangsaéna tiasa didadarkeun salaku sasak anu ngahubungkeun pamiarsa pasar anu langkung alit sareng panyadiaiditasna ngalangkungan FOREX ECN Broker.

ECN ngagaduhan jembatan antara pamilon pasar anu langkung alit sareng panyadia liquidity na. Ogé katelah sistem dagang alternatif (ATS), ECN jaringan dasarna jaringan komputer anu ngamungkinkeun dagang tina mata uang sareng saham di luar séntral tradisional.

Hal penting pikeun dicatet yén sadaya transaksi dilakukeun sacara manual sateuacan taun 1970an, kalayan jumlah e-trading anu tos aya dina taun 80an. Dina waktos éta, ampir sadaya perdagangan éléktronik dilakukeun nganggo sistem komunikasi maju anu dikembangkeun ku Reuters, anu disebut Reuters Dealing.

Sistem perdagangan éléktronik modéren munggaran mimiti dina taun 90an mimiti nalika aranjeunna cocog sareng pembeli sareng penjual pikeun lami janten harga tolak ukur mata uang. Henteu sanés jaringan Jaringan Komunikasi éléktronik ieu sanés sateuacanna; nyatana aranjeunna parantos aya saprak akhir taun 1960an tapi henteu dianggo kanggo dagang mata uang dugi ka 90an.


Hal Pertama Kadua - Nyaho Broker Anjeun

Pasar Forex disebat salah sahiji pasar anu paling populér pikeun padagang anu langkung alit. Di dieu, hasil tina hasil didamel tina turunna harga pangpanjangna kanggo pasangan mata uang. Sareng benten sareng padagangan saham atanapi asét, perdagangan devisa henteu lumangsung di bursa anu diatur.

Sabalikna, éta kajadian antara pembeli sareng penjual ti sakumna belahan dunya, ngalangkungan pasar anu langkung saé (OTC). Sareng, éta henteu nganggo yén anjeun kedah nganggo calo pikeun ngakses pasar ieu.

Kusabab status desentralisasi na, milih calo anu leres tiasa hartosna bédana antara kasuksésan sareng kagagalan dina usaha dagang Forex anjeun. Sanaos aya seueur calo di pasar anu nawiskeun produk sareng jasa anu sami, anjeun kedah tiasa ngaidentipikasi rupa-rupa jinis calo sateuacan dagang di Forex.

Sacara umum, aya dua jinis calo di pasar dagang Forex: Pasar Pasar sareng Calo ECN. Sakumaha nami nunjukkeun, Pasar Makers mangrupikeun jinis calo anu ngatur tawaran sareng naroskeun harga ngagunakeun sistem sorangan sahingga 'nyieun pasar'. Harga anu aranjeunna ditingalikeun dina platformna ka calon poténsial anu tiasa muka sareng nutup posisi dagang.


ECN - Jenis 'Kasampurna' Broker Forex Broker Kaluar Di dinya

Sabalikna tina Makers Pasar, nyaéta Komunikasi Network éléktronik (ECN) calo teu kéngingkeun kauntungan kanggo nyebarkeun bédana, tapi ngecas komisi dina posisi sanés. Hasilna, kameunangan para nasabah nya éta kéngingkeun kameunangan atanapi anu sanés moal bakal ngahasilkeun kauntungan.

Calo ECN mangrupikeun ahli kauangan anu ngagunakeun jaringan éléktronik canggih pikeun ngajantenkeun klienna sareng pamilon pasar sanés. Ngahijikeun tanda petik ti pamilon anu béda, calo ECN tiasa nawiskeun tawaran langkung saé / nanyakeun sumebar.

Di sagigireun ngaladarkeun lembaga kauangan sareng padagang pasar, calo ECN ogé nyayogikeun ka klien dagang individu. ECN ngaktifkeun klienna pikeun dagang ngalawan silih ku ngirim tawaran sareng nawiskeun kana platform sistem.

Salah sahiji tempat wisata ECN nyaéta yén duanana pembeli sareng penjual tetep anonim dina laporan palaksanaan dagang. Dagang dina ECNs sapertos ibukota langsung anu nawiskeun tawaran anu pangsaéna / naroskeun tarif tina sagala kutipan mata uang.

Ngaliwatan ECN, padagang nampi harga anu langkung saé sareng kaayaan dagang anu langkung mirah salaku an Calo ECN sanggup ngijinkeun harga tina panyadia liquidity béda. Tambihkeun, lingkungan dagang anu disayogikeun ku calo ECN langkung efisien sareng transparan, teras ngajantenkeun deui banding e-trading.


Kauntungan ECN - Naha Anjeun Kudu Perdagangan Sareng Perdagangan ECN

Nganggo an Calo ECN ngagaduhan sababaraha kaunggulan; Kanyataanna, sajumlah padagang padagang anu ngarepkeun calo ECN, sareng kanggo alesan anu lumayan. Calo ECN nawiskeun sababaraha manpaat ageung, anu tiasa ngabantosan aranjeunna payun payuneun manten anu dikaluarkeun. Ieu sababaraha kauntungan konci ngagunakeun calo ECN.

Anonymity, Confidentiality, and Secrecy

Anjeun sering buku kabuka upami anjeun nuju dagang Forex has. Nanging, privasi sareng rahasia nunjukkeun penting pisan nalika anjeun milih jalan ka calo ECN. Tingkat kerahasiaan sareng kerahasia anu luhur memang aya hubunganana sareng kanyataan yén calo ukur tiasa janten bidan di pasar tinimbang tukang pasar.

nyebar variabel

Padagang dibéré aksés anu henteu langsung ka harga pasar ngalangkungan agén ECN sareng akun khusus. Kusabab harga béda dumasar kana pasokan, paménta, ketidakstabilan, sareng lingkungan pasar anu sanés, ngalangkungan calo ECN anu leres, saurang tiasa berdagang dina tawaran / tawaran anu sangat handap.

Pangalihan Perdagangan saharita

Fitur ieu mangrupikeun padagang anu biasana Forex moal mampuh ngadamel kompromi. Calo ECN ngajamin yén pagelaran dagang efisien pisan dipastikeun unggal-unggal. Téknik dagang ieu henteu kedah klien pikeun dagang sareng calo, tapi nganggo jaringanna pikeun nempatkeun pesenan. Métode anu sanés ieu leres-leres ngantep saha waé anu resep palaksanaan dagang.

Aksés ka Konsumén sareng Ékohol

Agén ECN beroperasi dina modél anu ngamungkinkeun sadaya sareng sadaya kasempetan pikeun berdagang dina hiji lembaga liquidity internasional anu tiasa diurus, dikadalikeun, sareng lembaga keuangan anu kompeten. Salaku tambahan, kusabab kumaha inpormasi nyambung, transparansi masih manéh penting tina calo ECN. Sadaya agén ECN dibéré aksés ka data pasar sareng perdagangan anu sami; ku sabab kitu, transparansi harga pasar dasar tina seueur panyedhiya liquidity dijamin.

Konsistensi Perdagangan

Salah sahiji kauntungan utama calo ECN sareng akun dagang Forex disambungkeun nyaéta konsistensi dagang. Dibikeun sifat dagang Forex, putus henteu penting, sareng henteu kantos kajantenan diantara padagangan. Nalika anjeun mangpaatkeun hiji calo ECN, anjeun tiasa leres-leres dagang nalika kajadian sareng warta, kalayan kamungkinan janten nyieun kagiatan nyata. Ieu ogé nyiptakeun kasempetan padagang pikeun kauntungan tina turunna harga Forex.

Naon kaunggulan FXCC-ECN?

Anonymity

aktivitas dagang ECN nyaeta anonim, ieu ngamungkinkeun para padagang pikeun ngamangpaatkeun bedah nétral, mastikeun yén kaayaan pasar nyata anu reflected sepanjang waktos. Aya bias ngalawan arah klien urang dumasar kana boh: strategi dagang forex, taktik, atanapi posisi pasar ayeuna.

palaksanaan perdagangan Geura

FXCC-ECN klien bisa dagangan forex instan, nyokot kauntungan tina hirup, streaming, harga laksana pangalusna di pasaran, kalawan confirmations saharita. Modél FXCC-ECN nyegah gangguan ku makers harga, kituna kabeh trades FXCC anu final na dikonfirmasi pas aranjeunna diurus tur ngeusi. Aya beja kaayaan dihalangan, aya pernah wae ulang tanda petik.

Klien, aksés liquidity

Modél FXCC ECN nawarkeun klien kasempetan dagangan dina kolam renang liquidity global lembaga keuangan diatur, mumpuni sarta kalapa.

dagang forex otomatis / data pasar feed

Ngaliwatan pamakéan API FXCC urang, klien bisa kalayan gampang nyambung algoritma dagang maranéhanana, Advisors ahli, model jeung sistem manajemen resiko kana feed data pasar hirup jeung mesin harga cocog. hirup, nétral, data pasar laksana FXCC urang kaasup nu nawar paling kalapa jeung nanya harga sadia iraha wae dibikeun di pasar. Salaku konsekuensi hiji prosés dagang tetep dipercaya jeung konsisten nalika boh balik model nguji dagang, atanapi pikeun dagang hirup.

nyebar variabel

FXCC béda ti dealer atanapi pasar maker sakumaha FXCC teu ngadalikeun nawar / tawaran sumebar sarta ku kituna kami teu bisa nyadiakeun nawar sarua / tawaran nyebarkeun sepanjang waktos. FXCC nawarkeun nyebar leres variabel.

Dina hiji ECN, klien boga akses langsung ka harga pasar. harga pasar turun naek reflecting supply, paménta, volatility jeung kaayaan pasar lianna. Modél FXCC-ECN nyandak klien dagang on kedap nawar / tawaran nyebar, anu tiasa leuwih handap hiji pip on sababaraha jurusan dina kondisi pasar tangtu.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.