Naon ECN Forex Trading?

ECN, nu nangtung pikeun Network Komunikasi Electronic, bener nyaeta jalan ti hareup keur Exchange Pasar Luar. ECN tiasa pangalusna digambarkeun salaku sasak linking pamilon pasar leutik kalawan panyadia liquidity na ngaliwatan Forex ECN calo.

beungkeut Hal ieu dilakukeun nganggo canggih teknologi pangaturan ngaranna ngalereskeun Protocol (Émbaran Exchange Financial Protocol). Di salah sahiji tungtung, calo nu tangtukeun liquidity ti panyadia liquidity sarta ngajadikeun eta sadia pikeun dagang pikeun klien na. Di sisi sejen, calo nu delivers pesenan klien 'pikeun panyadia Liquidity pikeun palaksanaan.

The ECN otomatis cocog jeung executes nu pesenan dipénta, nu dieusi di pangalusna harga aya. Salah sahiji kauntungan tambahan tina ECNs, leuwih na luhureun warisan tempat dagang online aya, nyaeta yén jaringan tiasa diakses sarta mindeng leuwih efisien dina mangsa "sanggeus jam" dagang, nu mangrupakeun benefit utamana relevan keur transaksi FX.

ECNs oge kacida efisien keur padagang EAs (ahli Advisors) pikeun dagang otomatis operasi, saperti laju palaksanaan ieu gancangan. ECNs tangtu aya ngonpigurasi ngawula investor institusional, batur nu dirancang pikeun ngalayanan investor ritel, batur anu disusun meuntas ngaliwatan antara duanana séktor, mastikeun yén padagang eceran bisa ngalaman tingkat sarupa ngeunaan tanda petik sarta nyebar ka éta lembaga.

Hiji kauntungan ECN calo ti waragad komisi per urus. Volume dagang luhur klien nu calo urang ngahasilkeun, nu leuwih luhur Profitability nu calo urang.

Yén modél dagang unik ensures calo ECN pernah dagangan ngalawan klien maranéhanana jeung nu nyebar ECN jauh tighter ti jalma dicutat ku calo baku. calo ECN ogé ngecas klien hiji komisi tetep, transparan dina unggal urus. Dagang kalayan FXCC salaku bagian tina kekecapan dikirimkeun ku hiji ECN, hasilna di waragad handap, whilst aya manfaat ditambahkeun tina tambihan kasadiaan waktu dagang. Kusabab urang ngumpulkeun cutatan harga ti sababaraha pamilon pasar, kami bisa nawiskeun klien kami nawar tighter / menta nyebar ti bakal disebutkeun aya.

Naon kaunggulan FXCC-ECN?

Anonymity

aktivitas dagang ECN nyaeta anonim, ieu ngamungkinkeun para padagang pikeun ngamangpaatkeun bedah nétral, mastikeun yén kaayaan pasar nyata anu reflected sepanjang waktos. Aya bias ngalawan arah klien urang dumasar kana boh: strategi dagang forex, taktik, atanapi posisi pasar ayeuna.

palaksanaan perdagangan Geura

FXCC-ECN klien bisa dagangan forex instan, nyokot kauntungan tina hirup, streaming, harga laksana pangalusna di pasaran, kalawan confirmations saharita. Modél FXCC-ECN nyegah gangguan ku makers harga, kituna kabeh trades FXCC anu final na dikonfirmasi pas aranjeunna diurus tur ngeusi. Aya beja kaayaan dihalangan, aya pernah wae ulang tanda petik.

Klien, aksés liquidity

Modél FXCC ECN nawarkeun klien kasempetan dagangan dina kolam renang liquidity global lembaga keuangan diatur, mumpuni sarta kalapa.

dagang forex otomatis / data pasar feed

Ngaliwatan pamakéan API FXCC urang, klien bisa kalayan gampang nyambung algoritma dagang maranéhanana, Advisors ahli, model jeung sistem manajemen resiko kana feed data pasar hirup jeung mesin harga cocog. hirup, nétral, data pasar laksana FXCC urang kaasup nu nawar paling kalapa jeung nanya harga sadia iraha wae dibikeun di pasar. Salaku konsekuensi hiji prosés dagang tetep dipercaya jeung konsisten nalika boh balik model nguji dagang, atanapi pikeun dagang hirup.

nyebar variabel

FXCC béda ti dealer atanapi pasar maker sakumaha FXCC teu ngadalikeun nawar / tawaran sumebar sarta ku kituna kami teu bisa nyadiakeun nawar sarua / tawaran nyebarkeun sepanjang waktos. FXCC nawarkeun nyebar leres variabel.

Dina hiji ECN, klien boga akses langsung ka harga pasar. harga pasar turun naek reflecting supply, paménta, volatility jeung kaayaan pasar lianna. Modél FXCC-ECN nyandak klien dagang on kedap nawar / tawaran nyebar, anu tiasa leuwih handap hiji pip on sababaraha jurusan dina kondisi pasar tangtu.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.