XL + AKAUN - Sarat sareng Kaayaan Husus

  • Anjeun satuju yén ku milu dina Promosi ieu ("Promosi"), anjeun bakal diikat ku istilah sareng kaayaan ieu ("Sarat") babarengan sareng Perjangjian Palanggan sareng Pelayanan Umum Syarat-syarat Umum, ogé ka sadaya istilah sareng syarat Bisnis anu sanés anu dilarapkeun. kana rekening dagang anjeun.
  • Promosi ieu bakal ngamimitian dina 1st bisa 2020
  • Promosi ieu sah pikeun FXCC anyar sareng Klién saha:
    • parantos maca sareng nampi istilah sareng kaayaan ieu
    • milih milih-in pikeun nyandak bagian dina Promosi ku sacara nyata negeskeun kaputusannana ku ngirimkeun pamundut ku email di accounts@fxcc.net
    • muka sareng aktipkeun akun XL + ku ngadamel deposit minimal ku kawat bank.
    • henteu milu promosi sanés sareng FXCC.
  • Deposit minimum ku Klién anyar dina promosi ieu: $ 3,000 kana akun XL + Klién
  • Deposit minimum ku Klién anu aya dina promo ieu kanggo ningkatkeun ka XL +:
    • $ 1,000 (upami dana Pelanggan anu aya diluhur $ 2,000); atanapi
    • $ 2,000 (upami dana klien anu aya diantara $ 1,000 - $ 2,000); atanapi
    • $ 3,000 (upami dana klien anu aya kirang ti $ 1,000)
    • Ditarikna kasaimbangan anu sayogi sareng ngirimana deui moal dianggap dana énggal.
  • Sadaya titipan kanggo XL + kedah aya dina mata uang USD sareng dilakukeun ku kawat bank.
  • Leverage Maksimum tina akun XL + nyaéta 1: 200
  • Pamilon tina promosi ieu ngan tiasa hiji akun XL +.
  • Tingkat bunga diitung dumasar kana rata-rata tina equity poean akun Klien XL + pikeun bulan kalénder. Perlu dinyatakeun yén tingkat bunga diitung sareng mayar ngan ukur ekuitas dina akun dagang Pelanggan XL + anu sayogi dina platform dagang MT4, naon waé anu aya dina dompét Pelanggan (s) atanapi akun dagang anu sanés teu kagungan hak bunga pembayaran.
  • Unggal dinten kirang langkung 23:59 MT4 Waktos, gambar gambar dicokot tina sénsitip akun Pelanggan XL +. Ieu ditambihkeun sareng dibagi ku sabaraha dinten dina bulan kalénder
  • Unggal Klien anu milu dina promosi ieu berhak kanggo Free Alat (Telepon atanapi Tablet) salaku kado ti FXCC kanggo ngabantosan Klién supados tetep nyambung upami Klién nyayogikeun syarat-syarat syarat sapertos anu dipisahkeun ku istilah sareng syarat promosi.
  • Laju Minat bénten dumasar kana rata-rata ekuitas rata-rata dina Klién XL + Klién sareng volume padagang anu dikumpulkeun pikeun bulan kalénder saméméhna ieu:
  • Rata-rata equity poean

    $ 3,000 - $ 10,000

    $ 10,000 - $ 20,000

    $ 20,000 - $ 50,000

    $ 50,000 +

    Dagang minimal per bulan

    kavling 25

    kavling 50

    kavling 100

    kavling 200

    Minat per taun

    10%

    15%

    20%

    24%

    Sambungkeun - Kado alat gratis

    Tablét*

    telepon *

    telepon *

    telepon *

    Kelayakan alat

    * supados leres janten alat, Klién kedah dagang rutin sareng nyumponan dagang minimum bulanan anu diperyogikeun genep bulan

  • Bayar suku bunga bakal diitung dina 5 dinten damel dina bulan kalénder anyar kanggo bulan saatosna teras bakal diktetipan langsung kana Klien XL + Klién salaku operasi kasaimbangan énggal.
  • Sakur indikasi manipulasi, nyiksa atanapi bentuk polipitas bohong atanapi anu salah dina akun XL + Pelanggan, atanapi anu sanés aya hubunganana sareng ngahubungkeun kana Akun XL + bakal kéngingkeun Klién tina sagala kauntungan anu ditawarkeun dina Promosi ieu.
  • FXCC ngagaduhan hak ngarobih mana-mana XL + Account ka "Account Standar" sacara budi-budi, tanpa peryogi panyayuhan atanapi ngajelaskeun alesan pikeun perobihan sapertos kitu.
  • Sakur sengketa, salah tafsir tina Sarat sareng Kaayaan anu di luhur dilaksanakeun sareng henteu katutup ku Sarat sareng Kaayaan Promosi ieu, sengketa atanapi salah tafsiran anu bakal diputus ku FXCC dina cara éta dianggap paling adil pikeun sadayana anu prihatin. Kaputusan éta bakal final sareng / atanapi ngariung sadaya kaseudeul. Teu aya koresponden anu bakal diasupkeun.
  • FXCC ditangtayungan hak nampik pembayaran taunan tanpa budi akal.
  • FXCC cadangan katuhu, sabab dina kawijaksanaan budi na deems pas, mun ngarobah, ngajadikeun amandemen, manjangkeun, digantungkeun, ngabolaykeun atanapi nungtungan nu Promosi, atawa aspék salah sahiji Promosi ka, iraha wae jeung tanpa bewara prior. Dina sadaya kaayaan wajib FXCC moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala konsékuansi tina sagala robahan, amandemen, gantung, cancelation atanapi terminasi of Promosi ka.
  • Promosi ieu diatur sareng dikelompokeun ku Pusat Clearing Ltd, Law Partners House, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu sareng sayogi pikeun Pelanggan anu tinggal di Bidang Kuasa non-Éropa.

    Jumlah suku bunga bulanan diitung luyu sareng rumus ieu:

    %, month = (equity poean rata-rata) * dinten * Tingkat dipikaresep / 100/360, dimana

    Rata-rata ekuitas: ekuitas rata-rata rata-rata akun XL + klien pikeun bulan sateuacanna;

    Laju bunga - suku bunga sapertos anu dinyatakeun dina paragraf 11;

    360 - Jumlah dinten dina sataun kalénder.

    poe - Jumlah dinten dina bulan kalénder.

    nyaéta Unggal bulan kalénder didaptarkeun sareng 30 dinten dipikaresep, sareng unggal taun sareng 360 dinten dipikaresep.

  • Sambungkeun - Kelayakan Alat Gratis:

  • Klién anu Nyiptakeun sareng ngaktifkeun akun XL + layak pikeun hiji alat gratis (atanapi harga alat anu sami) sapertos ieu di handap:

    • Apple iPhone 11 atanapi Samsung Galaxy S10 + (atanapi jumlah anu sami sareng $ 1,000)
      • Akun XL + kalayan deposit minimum $ 10,000;
      • Pilih merek anu langkung pikaresep ku ngirim email ka accounts@fxcc.net
      • Kami bakal dikirimkeun sélulér anu anjeun kéngingkeun kana alamat anjeun;
      • Dagang sacara teratur salami genep bulan sareng nyumponan dagang minimum bulanan sapertos diatur dina paragraf 11
    • Apple iPad Air / Samsung Tablet S5 (atanapi jumlah anu sami sareng $ 500)
      • Akun XL + kalayan deposit minimum $ 3,000;
      • Pilih merek anu langkung pikaresep ku ngirim email ka accounts@fxcc.net
      • Kami bakal ngintunkeun jam tangan anu dipikahoyong kana alamat anjeun;
      • Dagang sacara teratur salami genep bulan sareng nyumponan dagang minimum bulanan sapertos diatur dina paragraf 11
  • Alat bakal dikirim ka alamat anjeun dina waktu 5 dinten anjeun tina aktivasina akun XL + sareng garapan alat.
  • Alat bakal dikirim ka alamat anu anjeun nyarios nalika pendaptaran akun anjeun sareng FXCC
  • Pas alat parantos dikirimkeun, anjeun tanggel waler pikeun mayar pajak sareng pamayaran wajib anu diatur ku otoritas Pamaréntah Anjeun.
  • Ukur XL + anu nyayogikeun titipan deposit sareng kriteria dagang bulanan minimum bakal cocog pikeun hadiahna.
  • Klién tiasa ngan ukur nampi hiji alat (atanapi harga anu sarimbag) salami promosi.
  • Klien layak pikeun mundur naon waé kauntungan anu dilakukeun tanpa aya larangan, tapi ditarikna tina jumlah awal anu disimpen pikeun ngaktifkeun akun XL + (transfer internal tina XL + ka dompét) bakal ngajantenkeun alat cocog dibatalkeun sapertos per paragraf salajengna.
  • Upami Klién henteu tiasa akur sareng istilah sareng syarat promosi (sapertos ditarikna jumlah deposit awal (nyaéta nyababkeun transfer internal tina jumlah deposit awal ti XL + deui ka dompét) sateuacan nyayogikeun syarat dagang, atanapi henteu patepungan syarat dagang bulanan atanapi alesan sanésna), FXCC kedah, sacara budi budi, nurunkeun harga anu sami tina dana tina dana Pelanggan anu sayogi.
  • FXCC ngagaduhan hak atas kawijaksanaan na, pikeun:
    • Turunkeun pamilon Pelanggan dina promosi anu henteu kedah masihan panyumputan atanapi ngajelaskeun alesan pikeun nolak sapertos kitu.
    • Ngagualkeun satiap klien anu ngalanggar promosi Sarat sareng / atanapi istilah sareng syarat FXCC.
    • Deposit harga setara alat kana Klien XL + akun tinimbang ngirimkeun alat anu sabenerna ka alamat Klién.
  • Sakur indikasi atanapi kacurigaan, dina budi akal akal FXCC, tina naon waé bentuk nyiksa, panipuan, atanapi manipulasi, bakal kéngingkeun klien sareng janten teu sah pikeun alat (tingal paragraf 26. Di luhur).
  • FXCC ngagaduhan hak, sabab dina budi budi sah na cocog, ngarobih, ngarobih, ngagantungkeun, ngabatalkeun atanapi nungtungan promosi, atanapi aspék promosi éta, iraha waé. FXCC henteu wajib ngingetkeun anjeun ngeunaan parobahan dina promosi. Klien wajib pikeun nungtut kana sadaya aturan sareng kaayaan promosi, ogé ngawaskeun parobahan naon.
  • Sagala sengketa, salah tafsir ti Sarat luhur lumaku jeung Kaayaan atawa situasi timbul teu katutupan ku tawarkeun ieu Sarat jeung Kaayaan, sengketa misalna atanapi salah tafsir bakal ngumbar ku FXCC dina tata cara eta deems jadi fairest ka sadaya prihatin. kaputusan nu bakal jadi final jeung / atawa ngariung di sakabeh entrants. Taya susuratan bakal diasupkeun kana.
  • Partisipasi dina promosi hartosna kanyataan kenalan sareng perjangjian kalayan istilah sareng kaayaanana.
  • Alat ieu di handapeun promosi ieu bakal ditawarkeun ku Pusat Clearing Ltd, Law Partners House, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu sareng sayogi kanggo Pelanggan anu tinggal di Bidang Badé-Éropa.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.