Anjeun Alat posisi Trading Ayeuna

Trading Posisi ayeuna (CTP) nawarkeun nepi informasi dina pasang mata uang genep belas jeung titik emas. sinyal dagang digabungkeun jeung dipikaresep Toko / ngajual ieu aggregated dina urutan pikeun manggihan klaster liquidity. Inpo ieu diropéa sababaraha kali sapanjang sesi dagang jeung posisi newest pasti. Posisi anu otomatis diverifikasi unggal 15 menit lajeng dihapus tina sistem lamun liquidated ku gerakan pasar.

CTP salaku hiji Alat bebas

Kalawan widget ieu klien kami bisa ngamangpaatkeun informasi yen aya actionable; klien boga aksés ka indikator positioning anu mangka tingkat harga, kayaning, rata Toko jeung harga ngajual rata. data nu mangrupa akurat; ayeuna teh dikumpulkeun sarta dikaluarkeun kalawan ampir euweuh lag jeung publikasi dina saran dagang.

CTP salaku bagian tina rupa-rupa

widget ieu bisa ngabuktikeun janten alat pisan mangpaat nalika digabungkeun jeung rojongan jeung analisis lalawanan. posisi nu dilaporkeun jeung meuli / ngajual interest anu dicokot tina Advisors dagang ngarah mibanda audiences badag ngaréaksikeun ka tingkat ieu, nyieun tingkat harga malah leuwih dipercaya.

alat ieu diaksés via Padagang urang Hub pikeun Panyekel akun FXCC.

Login ngakses kami parabot dagang FREE

Panawaran pikeun parabot bébas anjeun, saukur login ka Padagang Hub baca
Sarat & Kaayaan sarta nyieun pamundut anjeun.

Posisi Trading ayeuna

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.