XL akun - husus Sarat & SYARAT:

Anjeun satuju yen ku milu dina Promosi ieu ( "Promosi"), anjeun bakal kaiket ku istilah ieu jeung kaayaan ( "Sarat") bareng jeung pasatujuan Palanggan CFDs FXCC urang jeung Kaayaan Layanan Investment Umum, kitu ogé ka sakabéh istilah Usaha sejenna jeung kaayaan nu berlaku kana rekening dagang Anjeun. Anjeun kudu maca Sarat ieu sacara saksama jeung ngenalkeun diri kalawan kami bewara panyingkepan résiko.


  • Klién layak: anyar FXCC urang langsung Klién anu muka jeung dana rekening maranéhanana jeung jumlah (atawa equity akun maranéhanana nyaéta) antara $ 100 AS jeung $ 10,000 AS.
  • Taya komisi atawa Swaps on XL Akun sareng deposit jeung / atawa equity antara ($ 100 - $ 10,000).
  • Akun sareng deposit jeung / atawa equity luhur $ 10,000 bakal disetel ka akun Standar na bakal matuh ka Komisi & Swaps sakumaha diatur kaluar dina ramatloka FXCC urang dina bagian "Kaayaan Trading".
  • Pamilon promosi ieu bisa boga ukur akun dagang XL (s).
  • Ngungkit maksimum dina Akun XL gumantung kana ukuran akun salaku handap:
    • Deposit / Equity antara $ 100 na $ 3000: ngungkit nepi ka 1: 300
    • Deposit / Equity antara $ 3000 na $ 5000: ngungkit nepi ka 1: 200
    • Deposit / Equity antara $ 5000 na $ 10,000: ngungkit nepi ka 1: 100
  • Ukuran dagang maksimum hiji klien Ngabogaan hak tiasa muka iraha wae dibikeun teu kudu ngaleuwihan 10 baku kavling.
  • FXCC wajib kudu katuhu, dina kawijaksanaan mutlak anak, mun nampa Klién diwanohkeun ku 3rd pihak handapeun promotion Akun XL ieu. Klién diwanohkeun sapertos ngarti tur satuju yén waragad bubuka tambahan ($ 5 per pisan standar) bisa dilarapkeun kana Akun XL maranéhanana.
  • Sagala indikasi manipulasi, nyiksa atawa bentuk sejen dina aktivitas bohong atawa curang dina akun dagang naon klien urang, atawa lamun heunteu patali atawa dihubungkeun jeung hiji Akun XL bakal disqualify akun ti sagala kauntungan ditawarkeun jeung / atawa kauntungan anu dijieun dina Promosi ieu.
  • FXCC cadangan hak numpurkeun Akun XL wae atanapi ngarobah naon baé Akun XL jadi "Standar Akun" dina kawijaksanaan budi anak, tanpa kedah nyadiakeun sagala leresan atanapi dijelaskeun alesan pikeun gantung atawa robah misalna.
  • Sagala sengketa, salah tafsir ti Sarat luhur lumaku jeung Kaayaan atawa situasi timbul teu katutupan ku Sarat jeung Kaayaan ieu Promosi urang, sengketa atawa salah tafsir sapertos bakal ngumbar ku FXCC dina tata cara eta deems jadi fairest ka sadaya prihatin. kaputusan nu bakal jadi final jeung / atawa ngariung di sakabeh entrants. Taya susuratan bakal diasupkeun kana.
  • FXCC cadangan katuhu, sabab dina kawijaksanaan budi na deems pas, mun ngarobah, ngajadikeun amandemen, manjangkeun, digantungkeun, ngabolaykeun atanapi nungtungan nu Promosi, atawa aspék salah sahiji Promosi ka, iraha wae jeung tanpa bewara prior. Dina sadaya kaayaan wajib FXCC moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala konsékuansi tina sagala robahan, amandemen, gantung, cancelation atanapi terminasi of Promosi ka.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.