Leveling up pangaweruh dagang Anjeun

Latihan nu dianggap hiji latihan konstanta sarta konsisten dina pembelajaran. Ringkes, jelas tur luhur kandungan relevansi
geus disadiakeun pikeun ngaktipkeun anjeun kamajuan sarta kauntungan tina FXCC Akademi.

recognizing Pola
  • Naon pola dagang?
  • Kumaha pikeun mikawanoh pola munculna?
  • Kumaha pola ngabantu urang dina dagang?
Ngarti kana Aksi Harga
  • Naon Peta harga?
  • The candlesticks Jepang dasar.
  • Kumaha carana nyieun kaputusan dagang dumasar kana parobahan candlestick?
Rojongan / tingkat Résistansi na Pivot nunjuk
  • Naon anu Rojongan / Résistansi na Pivot titik?
  • Kumaha aranjeunna dipaké dina dagang?
  • Kumaha carana ngitung titik Pivot poean?
Manajemén risiko
  • Pentingna Manajemén Risk.
  • Kumaha eta diterapkeun dina strategi dagang.
parabot dagang
  • Pentingna Trading Pakakas.
  • Rupa-rupa parabot Trading.
  • Pentingna nyaho nilai pip.
Ngagunakeun gaul pemesanan di Trading Forex
  • Pentingna pesenan eureun.
  • Kumaha keur ngitung eureun pesenan?
  • tipena béda titik dipaké dina dagang

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.