FXCC Forex Kaayaan Trading

padagang forex suksés peryogi lingkungan dagang forex fléksibel. kaayaan dagang kami mawa transparan sarta kabuka dagang forex ka sadaya Panyekel akun urang jeung nawarkeun suite canggih tina pilihan dagang. tabél di handap outlines kaistiméwaan rekening XL, Standar na Advanced urang.


Feature utama ECN XL ECN standar ECN maju gambaran
Hedging kamampuhan Anjeun tiasa pager hirup posisi Anjeun, tapi jadi sadar yen equity akun Anjeun kudu minuhan sarat margin mun bisa nutup salah sahiji atawa leuwih tina posisi hedged. Pinuh rekening Hedged henteu salawasna Ngeureunkeun Out. Mun equity akun anjeun ngahontal tingkat Zero atawa handap pikeun alesan naon (saperti sumebar lega di warta atawa swap deduksi), posisi kabuka anjeun bakal secara otomatis. FXCC boga hak pikeun nutup sakabeh atawa bagian tina posisi hedged guna nyingkahan résiko mungkin tina kasaimbangan négatip alatan nyebar lega; ieu bisa nerapkeun dina Akun ngajaga jumlah badag di posisi hedged kalawan equity pisan leutik.
Level urus minimum 0.01 Lot 0.01 Lot 0.01 Lot Ukuran urus minimum dina logam, tanaga jeung indéks aya 0.1 kavling
kaayaan meja Kabéh trades nu dieksekusi dina pasar Inter-bank maké STP (lempeng-Ngaliwatan-Processing)
otomatis Trading Anjeun bisa jadi ditagihkeun strategi dagang sorangan ngagunakeun sagala panaséhat Ahli on MT4
Margin Telepon Level 100% 100% 100% Sakali akun anjeun ngahontal Level margin 100%, anjeun bakal alerted
Ngeureunkeun Out Level 50% 50% 50% Sakali akun anjeun ngahontal Level margin 50% atawa di handap, sistem otomatis bakal tutup kabeh posisi kabuka Anjeun.
platform dagang MetaTrader4 MetaTrader4 MetaTrader4 Trading FXCC Meta padagang 4 & FXCC Mobile
Instrumén Financial Pasangan 28 Mata Artos Emas, & Silver, Nempo daftar lengkep Pasangan 28 Mata Artos Emas, & Silver, Nempo daftar lengkep 200 Instrumén Financial +, Nempo daftar lengkep Mangga wartosan tim rojongan kami pikeun émbaran tambahan sagala.
currencies deposit USD, eur & GBP USD, eur & GBP USD, eur & GBP Currencies anjeun bisa denominate akun anjeun dina
Ulang Tanda kutip Taya kaayaan meja hartina euweuh Re-Tanda kutip
format bedah bedah decimal 5 bedah decimal 5 bedah decimal 5 Conto: 0.12345
eureun tingkat 0.1 Pip 0.1 Pip 0.1 Pip 0.1 Pip jauh ti Laju Market, misalna Anjeun bisa nempatkeun urutan gaul Loss dina sumebar.
Rates tinggi & Low Laju nawar Laju nawar Laju nawar Tinggi & Low Rates on Bagan jeung Pasar Watch sok nawar Rates. Kituna, nalika nu nuju ngayakeun posisi ngajual gaul Loss Anjeun bisa jadi dieksekusi dina Laju luhur batan High Laju nu dirékam kana MT4 Market Watch atanapi Bagan.
deposit minimum 100 USD 10,000 USD 100,000 USD Atawa Jumlah sarimbag dina mata uang béda
ditarikna minimum 50 USD 50 USD 50 USD Pikeun Sadaya Tipe Akun
ngungkit 1: 1 - 1: 300 1: 1 - 1: 200 1: 1 - 1: 100 - ngungkit of Emas & Silver nyaeta 1: 100 pikeun sakabéh rekening.
komisi * nol FX: 0.75 pip sisi a
Logam: $ 7.5 sisi a
FX: 0.4 pip sisi a
Logam. Énergi & indeks: $ 4 sisi a
Perhatikeun yén pikeun klien diwanohkeun ku pihak 3rd, hiji fee bubuka bisa nerapkeun dina XL Akun. Mun fee sapertos anu dilarapkeun, klien baris dibere beja ku FXCC saméméh sangkan sagala aktivitas dagang dina akun eta.
Ngaguling Mangga tingal kaca Rollover leuwih wincik.
Akun promosi
istilah & kaayaanana panawaran

Jam FXCC Forex Trading

waktos operasi poean kami pikeun dagang mangrupa ti 17: 05 mun 16: 55 New York sareng (Est) ti Ahad nepi ka Jumaah nu sarua jeung 00: 05 mun 23: 55 Server Time, Senén mun Jumaah, iwal 25th Désémber sarta 1st Januari. Salila Poé Lampu Musim Panas Time operasi sarta server kami waktos disaluyukeun nurutkeun kana waktos New York (Est).

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.