Прогноза на анкетите за вашите валути

Прогноза Анкета е алатка за расположение која ги нагласува блиските до среднорочни очекувања на цените од водечките анкетирани експерти на пазарот.

Индикаторот за распознавање на валута покажува петгодишна историја поврзана со десетте девизни девизни валути. Истражувањето се спроведува секој петок и е објавено на 15: 00 GMT. Истражувањето се објавува во сите временски периоди: една недела, еден месец, една четвртина и вклучува просечна цена за секој временски хоризонт. Оваа анкета може да ја следат трговците, коментаторите на пазарот и водечките академици.

Со овој елемент, нашите клиенти имаат пристап до уникатен производ. Тоа е показател на чувство што ги истакнува блиските и среднорочните расположени избрани експерти и ги пресметува трендовите. Не треба да се зема како сигнал или како конечна цел, туку како топлинска карта на девизните курсеви каде што се случуваат чувства и очекувања.

Не постојат заостанувања во податоците; предвидувањата се споредуваат и потоа веднаш се ослободуваат, како индикатор не заостануваат, нема задоцнување. Како таква, ова е многу корисна алатка кога е во комбинација со технички или фундаментални податоци за анализа.

Оваа прогноза анкета обезбедува расположение податоци, врз основа на репрезентативен примерок од дваесет и пет до педесет водечки трговски советници, во текот на пет години прозорец.

Трговците прикажуваат слични карактеристики на човековото однесување во многу полиња; инстинктивно импулсот е да се следи толпата на пазарот. Индикаторите за покајание, сепак, можат да промовираат контраратичко размислување. Користејќи ја оваа алатка, клиентите можат да ги идентификуваат екстремите на чувствата и затоа избегнуваат да бидат фатени во менталитетот на стадото.

Оваа алатка е достапна преку нашиот Трговски центар за FXCC сопствениците на сметките.

Пријавете се за да пристапите до нашиот БЕСПЛАТНИ алатки за тргување

За да аплицирате за бесплатните алатки, едноставно најавете се на Hub Traders
Правила и услови и направете го вашето барање.

Валути Закажете анкета

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.