Создавање на латентност од минатото

Значи имате најнов и најголем компјутер. Тони процесорска брзина, планини на RAM и мајка на сите интернет конекции. Проблемот е, вашиот forex trading се потпира на технологијата која вашиот брокер за брокери ги користи за да ги пренесува вашите нарачки на и од пазарите. Бавна брзина на серверот и латентност може да јадат во вашиот потенцијален трговски профит. На овој пазар, времето навистина е пари.

Equinix Data Center, Forex Trading, FXCC NY4 Equinix MT4 сервер

Тука во FXCC ние се гордееме со обезбедувањето на најдобра можна инфраструктура за нашите клиенти да тргуваат. Дополнителната милја во инфраструктурата е FXCC NY4 Equinix MT4 серверот.

На Equinix NY4 сервер објект се наоѓа хоп и прескокнете далеку од Вол Стрит, во срцето на Њујорк. Преку оваа серверска технологија, FXCC forex ECN брокер учествува во Equinix Financial Exchange. Вашите занаети сега се дел од мрежата на трговски центри и банкарски сервери, лоцирани во центрите за податоци Equinix.

Времето навистина е пари на девизните пазари и кој има време да чека на бавните сервери да ги извршат вашите нарачки?

Equinix NY4 центарот за податоци од FXCC. Моќта да ве направам дел од девизен пазар.

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централната клириншка ООД (www.fxcc.com) е регулирана од Комисијата за финансиски услуги Вануату (VFSC) со број на лиценца 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2020 FXCC. Сите права се задржани.