XL AKUN - SYARAT KHUSUS & KONDISI:

Sampeyan setuju manawa sampeyan melu Promosi iki ("Promosi"), sampeyan bakal diwatesi dening syarat lan katemtuan iki ("Sarat") bebarengan karo Persetujuan Pelanggan FXCC lan Syarat Layanan Layanan FXCC, uga kanggo kabeh syarat lan katemtuan liyane. sing ditrapake kanggo akun dagang sampeyan. Sampeyan kudu maca Katentuan kasebut kanthi teliti lan ngenali dhewe karo kita kabar pambuka risiko.


  • Klien sing layak: FXCC anyar langsung Klien sing mbukak lan mbudidaya akun kanthi jumlah (utawa ekuitas akun kasebut) antarane $ 100 US lan $ 10,000 US.
  • Ora ana komisi utawa Swap ing Akun XL kanthi celengan lan / utawa usaha antarane ($ 100 - $ 10,000).
  • Akun nganggo simpenan lan / utawa ekuitas ndhuwur $ 10,000 bakal disetel menyang Akun Standar lan bakal tundhuk Komisi & Swap kaya kasebut ing situs web FXCC ing ngisor "Kondisi Trading" bagean.
  • Peserta promosi iki mung bisa duwe akun dagang XL.
  • Maksimum Pengaruh Akun XL gumantung marang ukuran akun minangka ngisor:
    • Simpenan / Equity antarane $ 100 lan $ 3000: Pengaruh nganti 1: 300
    • Simpenan / Equity antarane $ 3000 lan $ 5000: Pengaruh nganti 1: 200
    • Simpenan / Equity antarane $ 5000 lan $ 10,000: Pengaruh nganti 1: 100
  • Ukuran dagang maksimal lan Klien sing Layak bisa mbukak ing sembarang wektu tartamtu ora bakal ngluwihi persil standar 10.
  • FXCC nduweni hak, kanthi pranata mutlak, kanggo nampa Klien sing dikenalaké dening 3rd partai miturut promosi akun XL iki. Klien kaya iki ngerteni lan setuju yen tambahan biaya pambuka ($ 5 saben lot standar) bisa uga diterapake ing Akun XL.
  • Sembarang indikasi manipulasi, penyalahgunaan utawa wangun cidra utawa penipuan liyane ing akun dagang klien, utawa sing gegandhengan utawa disambungake menyang akun XL bakal mbatesi akun kasebut saka kabeh keuntungan sing ditampa lan / utawa keuntungan sing digawe ing Promotion iki.
  • FXCC duwe hak ngeculake akun XL utawa ngganti akun XL kanggo "Standard Account" kanthi pranata tunggal, tanpa perlu menehi katrangan utawa penjelasan alasan kanggo suspensi utawa owah-owahan kasebut.
  • Sembarang sengketa, salah tafsir saka Katentuan lan Ketentuan sing ditrapake ing ndhuwur utawa kahanan sing muncul lan ora dilindhungi dening Ketentuan lan Ketentuan Promosi iki, gegayutan utawa misinterpretasi kasebut bakal diatasi dening FXCC kanthi cara sing dianggap paling adil tumrap kabeh wong. Keputusan sing bakal dadi final lan / utawa ngiket ing kabeh peserta. Ora ana korespondensi.
  • FXCC nduweni hak, saumpama nduweni hak pilih, ngubah, ngganti, ngluwihi, njabut, mbatalake utawa mungkasi Promosi, utawa aspek Promosi, sawayah-wayah lan tanpa kabar sadurunge. Ora ana kalane FXCC bakal tanggung jawab marang akibat apa wae owahan, amandemen, penundaan, pambatalane utawa pambatalaken Promosi.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.